美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
係C字頭你先咁好服務

因為係leftovers先有心機貼
有時當服務下傷殘人士

啲港女聲好煩膠
同埋我覺得c4嗰陣精彩啲
so far s3睇咗2集半(e1半集)覺得方向好似轉咗咁

S3E1個concept幾正,好有親切感
其實佢S1S2+white christmas已經諗左咁多好睇故仔,回下塘都唔出奇
同埋S3開始套劇有D美國化,由英劇變左美劇咁
不過S3E1至E4我都收貨 唔係咁鐘意E5同E6
E4直頭係black mirror有史以黎最清新既一集 可能會有人覺得呢集最冇black mirror味
但我覺得好正 正頭係全年最正既episode之一

但係好似少咁啲深度
靠緊張scene咁
同埋啲劇情估到晒

S3E1?

s3頭三集

e3一開始已經估到撚狗咁撚然後照流出

但一路睇係以為佢真係好驚自己打J流出
邊會估到佢原來戀童,再諗返佢開頭對個細路女咁nice就想嘔

個個玩具shot 再睇一次會有另一個感覺

同埋之前睇會覺得為左條打J片可以去到幾盡,點解要咁搏
一去到最尾,明哂

岩先睇埋E6 有D悶
自己最鐘意E1 E3
聽日 終於有新一季追
got ,the strain
聽日 終於有新一季追

The strain條仆街細路

啲港女聲好煩膠
同埋我覺得c4嗰陣精彩啲
so far s3睇咗2集半(e1半集)覺得方向好似轉咗咁

S3E1個concept幾正,好有親切感
其實佢S1S2+white christmas已經諗左咁多好睇故仔,回下塘都唔出奇
同埋S3開始套劇有D美國化,由英劇變左美劇咁
不過S3E1至E4我都收貨 唔係咁鐘意E5同E6
E4直頭係black mirror有史以黎最清新既一集 可能會有人覺得呢集最冇black mirror味
但我覺得好正 正頭係全年最正既episode之一

但係好似少咁啲深度
靠緊張scene咁
同埋啲劇情估到晒

S3E1?

s3頭三集

e3一開始已經估到撚狗咁撚然後照流出

但一路睇係以為佢真係好驚自己打J流出
邊會估到佢原來戀童,再諗返佢開頭對個細路女咁nice就想嘔

個個玩具shot 再睇一次會有另一個感覺

同埋之前睇會覺得為左條打J片可以去到幾盡,點解要咁搏
一去到最尾,明哂

岩先睇埋E6 有D悶
自己最鐘意E1 E3

E5E6都好普通
聽日 終於有新一季追

聽日開始逢星期一twin peaks vs got大戰
兩套同一晚同一時間播

之後去到31號開始 ..
聽日終於有GOT睇
Got等左成年
唔該s7一定要好過s6
do~do
dodododo~
dododo~
聽日終於有GOT睇

你地聽日睇GOT, 我睇日劇
Got等左成年
唔該s7一定要好過s6

如果啲流出劇情係真
唔樂觀
do~do
dodododo~
dododo~

膠頂係咪舊登user黎 個名好熟
好似以前有喺asoiaf小說post一齊傾過got
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

完全冇意欲入出面個post討論
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post
出面個post咪又係一擔擔
有無咩網可以重睇heroes第一至四季
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post

ching做乜咁介意
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post

ching做乜咁介意

舊登有老屎忽開post喇 之前就係講開頭呢堆野囉
http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=VI&message=6753648
舊人諗住返舊登傾定留喺lihkg,都見到幾多熟口熟面既user留左喺舊登
頭先入左出面個post睇一睇,竟然有人話"自己去睇劇透仲衰過劇透人"
痴撚線自己睇都唔比 劇透人就反而冇野
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post

ching做乜咁介意

http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=VI&message=6753648
舊人諗住返舊登傾定留喺lihkg,都見到幾多熟口熟面既user留左喺舊登
頭先入左出面個post睇一睇,竟然有人話"自己去睇劇透仲衰過劇透人"

跟c字頭去邊就去邊
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post

ching做乜咁介意

跟c字頭去邊就去邊

gun
我舊登唔係呢個名
do~do
dodododo~
dododo~

係呀
C字頭

你地屌我開個post

ching做乜咁介意

鳩嗡下啫
睇GoT前終於完左HOC s1s2,真係好正Underwood奸到出汁

結衣BB

結衣BB

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞