美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
佢本身family都無事繼續生活
其實如果大家一開始肯move on
S1-3都唔會出現?

如果我身邊有2% disappeared
我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常
但睇完我覺得人生無purpose

咦咁你即係信Nora個故仔?
我就覺得係假,都係講個better story等自己了左件心事

如果係你屋企人消失都可以當冇事?
套劇我覺得都係想比個希望觀眾 珍惜身邊人

係呀我信咗
因為都結局你質疑落去都冇更加多線索
我都見到你哋推斷Laurie Nora 係死後世界
如果屋企人消失可以接受
我覺得只要佢哋係冇病冇痛咁死或者消失都冇問題
好過有病或者好辛苦繼續係呢個世界

其實我都係偏向信個班
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

我就覺得係假,都係講個better story等自己了左件心事

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

其實我都係偏向信個班

me too,睇個陣無懷疑過
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

其實我都係偏向信個班

因為信就係happy ending
唔信就有缺陷
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

其實老實講真定假都唔重要 重點係Nora is here
死後果個似陰毛論多D 我都冇諗太多,當現實算
咁 ..又駁唔到
但如果個departure唔係太大規模,但偏偏身邊有人中左招都應該會覺得

btw如果係就咁消失,個社會冇乜特別野都話ok
但有GR出現就仆街啦 三日唔埋兩日又勾起人傷心事,周圍搞人

Gr真係好煩
依家係街見到全身白色都嚇一嚇
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

咁 ..又駁唔到
但如果個departure唔係太大規模,但偏偏身邊有人中左招都應該會覺得

btw如果係就咁消失,個社會冇乜特別野都話ok
但有GR出現就仆街啦 三日唔埋兩日又勾起人傷心事,周圍搞人

Gr真係好煩
依家係街見到全身白色都嚇一嚇

孝子賢孫先會咁著
鍾意The OA有冇咩好介紹?

如果呢套你都鍾意,睇the leftovers 實唔覺悶
連登有無人有睇Casual?

the leftovers 啱啱開左
反而the american gods覺得麻麻

The leftovers高質好多
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

you are here

we are here
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

咁 ..又駁唔到

lindenhof lost比人屌到仆街,唔會再玩purgatory la

最近睇新聞話原來佢寫S1果陣個人好抑鬱 唔怪得知S1咁灰
Lost對佢打擊應該好大,之後做乜都比人鬧
Westworld to Be the First TV Series Released in 4K Ultra HD
追哂leftovers
呢兩日頭痛到爆
最後講佢去咗另一邊
S1-3都唔會出現?

我覺得我會無事咁生活
係咪唔正常

係呀我信咗
如果屋企人消失可以接受

其實我都係偏向信個班

因為信就係happy ending
唔信就有缺陷

我唔信但都覺得係happy end
就算係假都唔算係缺陷,反而鄧Nora開心因為佢終於settle左件事放低左
同自己 / 人地講呢個故仔,而佢自己同Kevin都信就可以喇,冇再鑽牛角尖扮OK

the leftovers 啱啱開左
反而the american gods覺得麻麻

The leftovers高質好多

agger
鐘意OA既人應該都會鐘意leftovers
況且leftovers好睇好多,但OA都唔差
今日有新劇睇 Snowfall
近排開house of cards s1睇左幾集好正

你越睇落去就會越覺得退步

去到S5你就會覺得唔開心點解套劇會搞成咁
如果忍得手,可以睇埋S2就當劇完左

咁睇兩季算

S2>S1>S4>>S3>>>>>>>S5
S4其實唔差 但新一季真係唔掂

我覺得最好睇係頭兩季underwood 點樣爬上總統寶座 今季選舉拖左好耐

咁睇兩季算

我覺得最好睇係頭兩季underwood 點樣爬上總統寶座 今季選舉拖左好耐

就睇完第一季,我覺得我會睇埋落去 咁大野心既人好吸引
btw 套劇d女好主動

咁睇兩季算

就睇完第一季,我覺得我會睇埋落去 咁大野心既人好吸引
btw 套劇d女好主動

睇到S5就會覺得套劇原本既吸引位已經消失左
開頭佢識得玩下手段操縱身邊D人,會睇到佢一步步精心策劃解決問題,但又同時keep返住個形象
但宜家淨係識得聲大夾惡,打橫黎 劇情又亂又荒謬
歡迎你睇哂之後返黎一齊屌
差一集睇完leftover
唔係好想睇
唔睇就永遠都唔會完結
唔係好想睇
唔睇就永遠都唔會完結

最尾一集先要睇
唔係好想睇
唔睇就永遠都唔會完結

最尾一集先要睇

雖然唔捨得,但會欣賞套劇完得夠靚
睇完好滿足
《使女的故事》加拿大國寶作家希望Drake客串第二季

[url]https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170706/005.html
[/url]

改編自加拿大國寶級女作家瑪格麗特愛特伍(Margaret Atwood)同名原著的Hulu高評價影集《使女的故事》(The Handmaid’s Tale)上個月甫結束第一季,並已成功獲得第二季的續訂。

日前作者接受外媒Boston Review訪問,脫口而出希望加拿大嘻哈歌手「德瑞克」(Drake)能客串演出第二季。

當記者提到《使女的故事》與「德瑞克」是當今加拿大最紅的兩個國際超級巨星,瑪格麗特愛特伍表示:「若讓『德瑞克』客串演出《使女的故事》一定很有趣…我會把這個想法轉達給節目統籌布魯斯米勒(Bruce Miller),看他是否能做些甚麼。因為《使女的故事》是在加拿大拍的,或許『德瑞克』能幫忙走私一些人。」

有無巴打追緊the night shift?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞