去酒店staycation之前 有小小tips同大家分享下

435 回覆
282 Like 2809 Dislike
結論:樓主係垃圾三四星酒店前台輪班狗
你係連毒開po同毒撚講staycation同條女爆房
咁不如慳返淡條暖肚啦

打咁大篇野叫人屌你老母
樓主真係唔係一般on9
重呀,張中啦
你睇下連登已經咁多依類人
我自己就真係明白有禮貌係有著數
次次去酒店都有suite upgrade
講就係咁講姐 實際都係自已清潔下先
理得我比幾book咩房姐講到間酒店賺多左你有得分多啲,你咪又係收人工同tips
你似教訓人多 tips?
唔幫襯下你老世 你上房含埋撚都唔掂啦
尊重都打錯
叫人點尊重你
咁容易有upgrade?
呢幾年去左幾廿次staycation
都係啲非甲級既大路五星級酒店
印象中淨係試過兩三次upgrade
利申 有禮貌 無開口拗過野
尊重 唔係 專重
癡撚線做客仲慘撚過返工
係咪假膠post嚟
因為我有member
第一點 我俾咗錢有呢個要度,你做唔做到 酒店決定啦 你管唔到個客
第五點 知道污糟就做好啲啦..
其他真係講得冇問題 對人有禮唔係基本嘢?
上面屌嘅人本身係生番?

early in同late check out呢啲就勁多on9人會咁做 ,
你book得間酒店睇返人地時間好正常
你唔會上機叫人提早起飛掛?
Late check out酒店收返你錢就屌屌屌,閪客就一定架啦
你d 語氣可否好番小小?
你當自己大爺咁施恩德比d 客喎
叫d 客小心唔好咁西,但你篇文d 語氣一副皇恩浩蕩既口吻

抵你呢d 傻鳩比西客激
咁香港人的確好失禮
仲以為隔離酒店tips

第一句最近多人Staycation係咪on9
多人隔離就係
我都覺樓主其實都係想大家好做姐 upgrade呢啲野無就應份既 跟返人地house rule 你開心時人地開心 行行都係咁嫁啦比錢就大撚哂咩 換轉黎講 比得咁多錢要人做多啲野 邊個唔岩理啲
Tips你老味啦
我要求你就唔得
浴缸污糟要我自己洗就得
仲要我比滿分你
佢用緊個西員工既tone 屌緊西客,仲要當個個都係西客咁要點醒
屌你老母生個唐仔出嚟
你呢行都收皮啦 我係你就縮返入老母閪聽我哋啲客講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞