微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
老本game
仲有candy crush 一陣買埋takes two 同ea 又冇一大堆鬼佬買ps5 唔知到時候啲索膠又會講咩精神自慰呢
同一間黎
你估2間唔同既咩
08合拼.當時189億美金成交
叫港府情何意堪?

人地郁吓就洗5000幾億現金
要賺錢唔使整GAME,淨係食返PC GAMING平台條水已經夠
明明大部份人都用WINDOW OS,但PC最大嘅遊戲平台係STEAM
cod上返steam
永續 ps4 同埋整多D sjw game
COD年年就算出d垃圾都過千萬銷量
係香港冇咩人玩,美國同euro都好多人玩
同MS睇落宜家出game真係搞好先出唔會rush,halo delay 1年出來都算幾成功,starfield 講到明已玩得都搞靚啲年尾先出,S.T.A.L.K.E.R. 2 都delay 7個月
XGP免費任玩
隻狼都係atvi發行
xgp又多隻可以玩
Sony要被孤立了
上 都係上 microsoft store
steam只係中介商
佢提供個平台比你買game
但微軟係整game
唔同既
痴撚線微軟真係用錢都掟撚死sony
佢個game pass $10任玩三個月都已經夠痴線
係我就沽撚爆佢
nokia
共雪 -> M雪
真有錢
全現金認購
魔獸爭霸4
https://www.gamespot.com/articles/halo-infinite-wins-the-game-awards-player-voice-award/1100-6498789/

Halo Infinite Wins The Game Awards Player's Voice Award

投票贏game of the year,比你話笑能左,,,
微軟賽車deluxe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞