微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
睇返轉頭 單性騷擾事件真係好鬼
5版鬼蟹由頭比玩家屌到落尾先至比人炒
係5.4版同6版仲垃圾先拉番啲好感度
講真現代講求速食、快節奏下
7.3/7.3.5 係最適合呢個時代
出番5版只會比人屌多一鑊
戇鳩
minecraft而家有咩問題
FIFA固然係差
但更大問題係konami幾年開發搞單Efootball野出黎
成日話人獨大但競爭對手都要爭氣先得架
主機平台上嘅《新櫻花大戰》都冇咁慘,《櫻花革命》就真係死得慘

唔記得係邊度睇過話櫻花革命如果要賺番晒啲錢返嚟,每個月又要燒幾千萬円,咁好難怪點解佢半年就收皮。
軟雪
未用過串流音樂/電影,spotified, netflex果d?

gamepass條數ms收完都係扣起平台收費派俾game廠,一樣係要做高質game先可以吸引人玩佢先有錢分

反而係太多自家大作入到gp,會點影響佢派錢個機制,從而令到成個game界生態改變長遠冇人知

GTA只係佢搵夠唔使同你急,呢個例子完全唔關事
咁做唔係仲危險咩,外判成日都做爛IP。
M$買完唔大改佢發展方向既話,共雪都係會出垃圾game。
車槍球
得返球未有
收購埋ea 同 take 2就搞掂
與其你擔心收購唔成功,你不如擔PS以後都玩唔到COD好過啦(唔係講你個人玩唔玩COD,係講緊全球所有PS玩家)。
都係嗰句,XBOX前途無可限量

利申:XSX玩家
Pokemon都有外判
小心啲ok ge
太多人玩
都衰到貼哂地
無乜得再輸啦

而家換左m$做底
起碼唔駛再見到啲垃圾server啦掛
有經歷過個時代,但嗰時細個只識打機
PS多邊形造假係咩事?
微軟多既係錢
Azure無限backup
我覺得隻 diablo m會大賺wo
有諗頭wo即刻想玩
一陣前ps4轉xsx
投資正確
收購完, 動視暴雪既game幾時入xbox game pass?
索索暴跳如雷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞