微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
巴打你講少句等佢有得劣鳩老任先係最差啦
Sony US$238.31 billion
Nintendo $59.39 billion

Btw 我一路都PS&Xbox 成長,switch 先第一次接觸老任,佢啲games事實係好精緻好有心,對遊戲界好大貢獻,同Mario 嗰啲art style 根本唔洗硬件勁都可以好靚
elder scrolls 作lore,營造氣氛,整風景嗰啲就話得啫
戰鬥系統,itemization, UI 嗰啲一pat屎黎架喎
老任得做Game係本業比人講左十幾年就執都未執啦
音樂都係top1
Saga 炒左咁多次 都未執 幾時輪到Sony 執
無買錯
ps 好玩D你買 Xbox 黎把撚? ching 不如慳返D錢去驗下腦
老任已經好好証明左 有錢=\=整到好驚

老任係又有錢又多好驚喎
佢係冇SONY M$咁有錢姐唔係冇錢
但硬件廢
有冇得淨係收暴雪放生垃圾activision
activision先係最搵錢
其實M$ 係咪放左條針入暴雪,近幾年暴雪跌watt到
佢買埋activision本身啲cash
加上cash flow
實際上無出咁多
個ceo就係微軟出身
屌 買垃圾
最近先大規模減價,好似話係準備迎戰PS即將推出嘅訂閱計劃
Azure+office+windows賺返有突
屌表達錯
整好驚唔關錢事? 應該咁講
當年一開始都係買xbox

玩玩吓唔對路,好多日廠驚都無
最後都是要買埋PS3
一直都係玩ps
基本上sony咩game都齊
特別係日系game
Sony惡嘅時候就會屌佢一家獨大 玩家等食屎
微軟玩到就壟斷就屌鳩返你不爽不要玩,這就是資本主義,windows又唔見你咁講 etc
好似前幾頁咁
因為xbox多數係送360同one嘅遊戲Ps就送ps4嘅多

Btw近幾個月ps送嘅遊戲game pass都有,而獨佔送嘅最出名就係Godfall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞