微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
SS 當年其實都有好多好GAME
利申: 兩部都有買
多修派玩家繼續食花生
市場普遍睇公司市值
但佢用總資產去判斷
又唔可以話佢錯既,觀點與角度姐
人哋副身家的確多過微軟喎 你同我講市值講利潤

你咁講中東油王企業夠市值低過微軟啦 咁人哋係咪唔夠微軟有錢
Sony係三井集團下面嘅企業
佢嘅概念就係背後支水喉會為Sony All in身家玩game industry
笑撚到肚痛
be fair 咁講 sony收檔 就少左一個毒瘤
無哂GK 少左刷分 洗評價 唔會有SJW平台再跳出嚟 大搞正治正確 遊戲自我審 逼啲廠改尺度 改劇情 屌玩家 同呃買家only on playstation
最好緊係唔好收檔 做個樣版俾啲廠睇下SJW 遊戲下場
sega呢啲case係科技史上真係成日發生 話知你部機技術幾勁都係冇用 不過近排sega同M$ 搞緊fog computing 話唔埋翻到身
我咪睇吓邊個笑到最後囉 宜家收購埋Activision 大家都係咁高咁大 最後邊個贏都未知 大家鬥銀彈 Sony唔一定會輸
God of war PC都玩到,連神主牌都獨自唔到
有咁耐風流有咁耐折墮姐
呢幾年ps做過啲咩索狗講過啲咩咪依家自己食返哂
依家唔笑唔通等拜山先黎笑呀
ON9仔先選擇 有齊PS5,XBOX,PC 都係睇朋友玩邊一邊
之前一直抽唔到ps5
諗住入定部xbox 玩住等ps5
入咗xbox 後真係多game玩到唔夠時間
依家你比部ps5我 我都未必會開黎玩
喺呢度就吠得咁起勁
自己個Post連Parody account都未識分就抽唔切水要深潛
Sony極其量都只係蜥蜴條尾
你幾時見一隻蜥蜴會為左條尾All in
仲要呢隻蜥蜴有十幾條尾
有競爭先有進步 索軟慢慢互咬 玩家最開心
不過老任係冇競爭之下仲keep到水準 其他公司比多D心機啦
有咩玩-.-
Intel 、ASML
真係唔明,買部主機咋嘛,又唔係結婚
買多部機唔係出軌唔係重婚罪喎
tsla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞