微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
共雪成間公司比人買咗都仲共 獨佔大作原神100%共就唔講得 肯定今次都係sony或成最大贏家啦
不嬲都係早買早享受
遲買平幾舊架啦
有咩分別
一句到尾,係咪可以用匈奴打蟲族先

買咗就唔再共
咁即係佢本身共唔共其實都冇所謂㗎啦
當初就唔好用普世價值做旗號屌鬼啦
買左共雪關奶共咩事
我覺得sony奶騰訊柒好多喎
利申ps5用家
都算嘅企鵝應該分到10億cash
想講gow4已經唔係plus送

係有ps5嘅都任屌

買咗就睇唔到CCPlizzard執柒啦
奶完冇後果重有大水喉照住
同香港而家其實幾似
利申XSX+PS5玩家
幾年緊係冇問題 問題係好多半年都冇 幾個月 甚至ubi 試過唔夠一個月 完全係懲罰支持者
我唔反對限時獨佔但唔好話only on playstation
當初接手逼害聰哥嗰個J. Allen Brack嘅下一個都準備比人炒啦 咪玩啦 mirror 食完藍店第二日都黃返啦
你唔講老任
sony 依家放緊獨佔上steam又唔講
乜鳩
匈奴咪StarCraft種族囉
微軟明星大亂鬥
咁期待吓共雪大清洗後會變成點囉
XGP玩網易大作Diablo Immortal
都係個句
Pc玩家至撚爽
Ubi ea 都屈服係gamepass 淫威之下
而家重有共雪

希望sorry快鳩d出手搞個pass唔係比m$玩起左個pass就年年加價
想佢執笠有啲難度喎ching
個人覺得咁樣under microsoft已經算最好結果
佢繼續沉淪落去只會更加奶共
本日笑話: be fair
be fair 係華文討論區90%既主機戰爭都係索狗挑起啦
仲好意思賴任粉
依家XGPU都包埋EA play,收唔收購都無咩所謂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞