微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
因為呢度啲XBOT令我好憎XBOX 送都兜腳伸佢落街
當年XBOX 唔知收錯啲乜嘢風

一開始就串柒柒話要禁止二手遊戲,結果俾人瘋狂抽水

而家睇返其實XB 嗰種做法冇錯,只不過時間唔啱,如果而家推行阻力會細好多。
獨佔這個詞有很大的魔力,
冇咗就真係冇咗
Minecraft最近改完版大把人玩喎
當年PS3 個SYSTEMS 咁廢

連線有無得開party 傾偈係睇隻game有無,而唔係部機內建

畫面、流暢度、手掣手感都差過交叉箱

真係純粹玩獨佔同日系驚先用佢
冇人叫你入嚟架喎 你咪返去ps post 攪住部機玩原神囉
同條女一樣,出軌左一次,
你就唔會再信佢清白
心中總有一條刺
佢又唔算講錯嘅
XGP現階段呢個價同封死咗個二手市場其實都冇乜分別
Subscribe 平過玩二手
共雪都買埋重好意思講攞原神嚟講
垃圾SONY搞獨佔正仆街
2022仲搞山頭主義
當初收B記都話會出比Sony,轉個頭Elder Scroll 6已經話明Xbox獨佔,所以真係唔好咁有信心一定會繼續出比你
就算唔永久獨佔,限時獨佔半年又得,哪怕一出就上gamepass,PS就要原價買,一D無咩主機情意結既玩家都可以隨時轉機
Xb one嗰陣啲銷售策略一步錯步步錯,輸咗成個世代
一諗到COD改用微軟個SERVER就興奮啦
打開機唔係應該買哂PS5 XBOX PC ,
邊到出咪玩邊部
唔明點解PS5 同 XBOX 分到兩個派別兩日嘈
BTW , XGP 真係做得好出色既
頂多咪時限獨佔,如果Sony識玩「反托拉斯法」嘅話微軟會好頭痕,不過微軟都諗到,就會話「我我有比佢哋出PC版㗎嘛,咁咪唔算獨佔囉」
有左一次 玩家就覺得會有下一次
我諗大部份玩開都知
9成啲game 遲半年就半價 咁一開始/預訂買果班最忠誠既支持反而變左傻仔
反正咁多game 唔急在一時 如非必要唔會先買仲可以防止tlou 2077
相反任天堂果啲一出就買
依家有xgp 更好 岩玩再買dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞