微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
日本政府先唔會比你買到佢地既公司
特別係sony.任天堂
出幾多都係無用都係ban
wow仲係好賺錢,黎緊仲要出 diablo 4,不過activition隻cod仲賺錢,同埋candy crush原來好撚賺錢
700應該要賣身家
M$拎700億現金出來比副業買玩具
諗多咗 sony咁多業務同咁大公司點會比你收購 人地玩到無錢賺摺埋遊戲條line都唔會賣比你啦
咁都要有錢賺先買既
candy crush緊係搵錢
Warcraft 真係好撚正,玩咗十幾年,宜家雖然冇玩,但得閒都會上Youtube 睇人玩
幾時買埋ea?
MS可唔可以出多100B買起pokemon
唔似囉

M$ 係爭在出聲講要搞元宇宙
配合埋xCloud
Infrastructure又係自己嘅Azure
Console都唔洗買
俾game pass月費就可以跨平台玩

Sony點玩

有經歷過嗰個年代就知
當年世家做主機屢敗屢戰,有如亞洲電視林百欣時期咁樣,寧願戰死沙場都不願投降。
Candy crush係成個遊戲界最搵錢嗰幾隻game嚟
WoW翻生有望
好耐以前玩過少少 佢而家係點 賣啲咩可以咁賺
你不如講到 所有非Sony 獨佔既驚 一出第一日就入晒GP 比你班窮撚輪 先出黎 吠2句喇

打機打到咁撚樣 有西廠 會做好玩game 咩

最後咪好似GTA 咁 等多20年 你攞生果金 都未出到6囉

幾舊水攞出黎支持下 都唔撚出咁撚肉尻酸

一日攞住個GP叫春

Sony 等如日系 又係笑能左

咁撚有錢 咪收晒d日廠 到時等Sony 食屎喇
係ps4 + game pass ultimate
只要呢個地球上仲有人類同埋足球運動,FIFA就唔會滅亡

係咪可以玩返爐石啦?我忍咗好耐
唔係囉
睇FYK態度,根本就係寧願揸係手揸到爛都唔打算賣出去
仲要武肺夠到佢啲健身室收晒皮,呢幾年靠game搵錢
整返個魔獸世界2 出黎
錢緊係用
微軟你所有電腦都要用佢既軟件
世世代代都係
game佢平時都係是9但
搵唔搵到錢對微軟有好大所謂咩
數字嚟者
TOB囉...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞