微軟接近收購動視暴雪!

1001 回覆
370 Like 15 Dislike
QQ 唔俾維尼割再傾
Be fair 咁講,任豚都係差唔幾多

總之成件事真係好無聊,獨佔又點,switch 日本銷量點點點又點,ps5 冇驚又點,都唔會令你自己玩緊果部機好玩左,純粹自我安慰買左部冇咁蝕既機,真係多餘
計遊戲收入其實apple先係隱藏大佬
都係嗰句
我好希望早幾年索狗橫行遊戲台屌哂XBOX老任老母時你有講過同一番說話
有啲野唔係一朝一夕出現
有冇機會見到超級機械人大戰係xbox出現?
出到第5代先攞出黎講啦,個死人粒粒眼罩,睇到眼都殘
原來有我係xbox game個網頁上面見唔到以為冇
因為所有人都好鐘意justify自己既決定係無錯
更甚既係佢為左證明自己無錯 佢會攻擊埋其他無跟佢做一樣選擇既人 其實呢堆人本身自信心都好低下
"Be fair 咁講"
笑撚左出聲,你都幾fair,任豚最多咪護主同插下PS
Sony唔細,但講財力同微軟真係完全唔同一個次元
VR閃金鎮
巴打好勇,直線屌索狗
含捩袋錢
即刻有隻跳出嚟
如果任豚都係咁就唔會咁多人淨係潤尻Sony 啦 你可以睇返唔止連登㗎 連ptt 都一大堆人淨係潤尻Sony 仔 可想已知係Sony 仔一直以嚟咁臭串先至會三個平台既玩家一齊笑尻佢哋啦
真係以為MS乜都可以買
早幾日Take-two 127億鎂收購出Texas Poker嘅Zynga

宜家擺到明個個都係要貨唔要錢
為咗出Tripe A mobile / Platform game願意食咗成間廠

個個大廠都想複製Facebook十億收購Instagram 嘅神話
急跌10%
Be fair 咁講
笑3DS連PSP都不如, WiiU冇驚(事實), 老任惡意收購Bayonetta, XBOX同PC重疊得車槍球係唔會令你部PS4 PS5好玩左

最撚有錢係呢啲廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞