collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
Yolo 真係好撚正
唔好ff 咁多啦,三四十萬玩隻game 想笑撚死人咩
唔dl 破解版已經算好
男人唔會好似鏡粉比咁多錢追星
向女觀眾埋手係合理商業決定
坦白講全靠fans既早年応援
(youtube頻道 / fancam / 応援文化)
令其他想了解mirror既人易入口 + 上年既爆紅
Milf 先正囉好冇
男人得個睇字點會貨金
你講得岩,以前靚模出寫真都大把人買
唔明點會無市場,
大把毒撚買figure買poster買GAME買玩具啦,真係睇你點樣開發個市場嘅啫。

根本班友為左反駁我,駁撚到女團唔係為男人都UP得出。
講話男人同毒撚唔肯畀錢嗰班係咪傻撚咗。

女人到口講追女團,最後咪又係課金俾鏡仔班老公
你估又會課俾你班女咩

所謂異性相吸,吸引唔到男人目光既女團,真係晒鳩氣。更加唔好指望有女人會模仿你,我係女的話,我學jessica同9896好過啦
你老公唔會蠢到當住你面睇KPOP女團卦
你都唔係target customer
問心你會唔會俾錢追星丫

幾時都係中女師奶追星最勁
佢地會話「可以train」
總之就青春可愛最緊要

大把毒撚課比直播雞,賣相雞啦,你訓左幾耐
少時有女Fans,一樣有男fans
講到為女fans而設就

咁樣洗撚跳露腳舞,使撚著高踭鞋扭腰跳到咁淫蕩。

依家呢班女未ready呀屌
鳩sir咁撚柒得閒睇女嘅,你兩個老頂人間蒸發左,幾時扔下西瓜尋人
鳩sir 呢排講嘢真係好公道
毒撚邊會課金支持呀 如果係以前as one super girl就紅咗喇
唔緊要啦,如果真係越反越紅有乜所謂。
大家都係講番件事嚟睇啫
傻閪老羞成怒
你真係唔撚識毒撚,公司坐我隔離嗰件已經用撚咗兩皮嘢今個月課金
你覺得女人又真係會畀返錢佢哋,到最後會係俾返男人

鳩sir 呢鋪我就撐你
你唔睇,我睇啊
Bye
你班男人會睇,但會唔會課金落去先?
講追星,始終係女仔比較會課金
不過作為女仔都覺得winka好似人妖
師奶都追嘅靚仔啦點會追佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞