collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
其實又有幾難睇?Candy ball 嗰種風格就真係玩唔耐
打真儍定扮儍

梅艷芳 唔系簽 翡翠台
但嚴格遵從 翡翠台 旨意
從來都冇系亞視使用廣東話 甚至亮相

正如 林鄭 CY 貪曾 老董 唔系入 共產黨
但嚴格遵從 共產黨 旨意
從來都冇系政改擴大民主性 甚至公投

你會唔會話行政長官唔系共產黨既代理
其實都係商業決定,
呢兩日一大堆傻鳩跳出黎又super girl,asa one,今日又咩yolo,
屌你老母如果佢地掂而家就紅撚左唔使你出post 啦

聽你班廢柴指點江山就食得蕉啦

仲要出黎出post求關注慌死人唔知佢蠢咁
一個男人都唔欣賞既女團,賣嘅化妝品吸引到女人

我係女都跟jessica唔跟你芯0啦
啊妹!
所以香港娛樂圈係抵俾人睇唔起
咁就仆街啦,搵啲十八九歲嘅嚟扮大人,
玩硬剛女
身邊大把男人鍾意芯0呢隻輕熟囉好無

反而Marf真係無點聽男人好鍾意,淨係覺得有實力囉
異性相吸,唔由誘男人角度出發有撚用
行型格路線係預左 我覺得冇咩問題
三甲嗰時已知有Marf gao day 既情況下
唔通你要marf gao 佢地跳candy ball咩
都係夾番marf 姐
我鍾意芯駖咼
巴打迴避左「香港藝能產業缺乏多樣性導致實力比唔上南韓」既靈魂拷問
你係咪用錯詞
依家viu唔係要開拓市場,而係要迎合返個市場

開拓市場係講緊將一班冇呢個消費習慣既消費者,養成有呢個消費習慣,香港一直都追星習慣,個市場已經好成熟,只係近年班經營者為左快錢同圍內霸權,組織固化,唔識迎合返個市場,俾外地搶鳩哂

我覺得你講緊鳩野,要開拓偶像市場我諗發達國家已經冇行,要去非洲開拓

而且唔係傾向女fans就代表只要女性市場同男團爭飯食,成功既女團一向都係咁,男女通吃先生存到,而女團要討好女性觀眾一向都要落大功夫,而相對黎講男性觀眾本身易得手,特別香港,d仔好似前世未見過女人咁,你睇下出面幾撚多狗公,普通女都俾人圍,何況經過包裝同訓練既女團,根本就唔需要擔心唔夠男fans,唔好將所有野兩極化,討好女就代表target只有女?
如果女團 我個人覺得呢隊好的
Collar行型格路線 暫時未接受到
到時睇吓啲歌點
幾時出Les女團
但係人哋會俾錢鏡隊多啲
tvb嗰四隻支那味極重 邊忽可愛青春?
Can’t agree more
要中女課金畀中女,有可能咩
覺得佢哋上台啲衫好柒
現實就係連登仔係被無視既一群
以為自己舉足輕重,指指點點,其實無人fucking cares
前面幾段都認同
但最果段 芯0著果套gucci 最核突喎.. 著到好似啲呀姨生完bb 遮住下盤走樣身型咁

中意盲捧咪就係出呢啲垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞