collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
其實大把男人課金睇電子雞

可能競爭太大
言則樓上嗰班唱得好?
咁華星其實都係屬於 tvb 嘅,不過當年唔算造到好親生仔嘅 image
笑死
https://youtu.be/x8VYWazR5mE
勁霉
得251m views
SG/ As One 都紅唔起,可能係當時仍然係 twins 嘅世界,又或者呢類典型靚女姐合喺香港真係做唔起,歸根究底係唔係關男人齋睇唔課金嘅關係呢?
鳩Sir 請睇 #287
其實已經有取悦男性
唔係邊有candy ivy
你中意佢地屌住都會追
未有mirror上年爆紅之前

香港藝能產業既多樣性
幾十年來都比唔上南韓

南韓:JYP YG SM BH
香港:TVB TVB TVB TVB
屌又屌過, 都唔撚爭氣, 咪睇下到最後佢點收皮囉

班撚樣都唔知咩叫女團, 比你組隊2ne1出黎, 最後都要解散
上個月決賽嗰啲應援活動有好多男 fans,擺相上嚟又俾人笑毒撚 on9 仔,連登仔自己都恥笑男 fans 戇鳩毒撚,年紀大啲嘅男人更加怕公開追星俾人笑,自自然然 target audience 去晒女 fans 度。

一日改變唔到男 fans 抬唔起頭被恥笑呢個文化,永遠都做唔到韓仔日仔嗰種男女 fans 公平嘅現象
咪又係行返mirror條路
靠黃媒吹捧,一味抄韓團
咁就得嫁喇
而家都係出咗一隻歌出道一日啫,可以玩子團㗎嘛,遲啲可能拆兩三個後生出啲戀愛歌,出兩三個年紀大啲唱 heavy metal 呢
連個 windows 都係千方百計 download 嘅盜版

一陣整隊跟韓風要求出嚟又話抄韓國 我直接睇韓團唔好 世上最唔需要care嘅就係啲偏執連登仔意見
閪面
係暗示緊個個都係老江湖
你講出個重點,就係男人課金俾人笑
嗰陣天堂鳥夠做唔起
係唔係女人唔肯課金
屌你老味ViuTV淨係睇錢
求其揀幾隻雞出黎扮韓國雞
同mirror一撚樣
咪又係靠反TVB班黃人課金追星
正常人點會睇
型格唔得?black pink紅到7彩喎
2022年喇 仲akb48 口味提升吓啦好嘛 毒撚
我一直認為,只要疫情完結,鏡依波熱潮就會結束

咁呢隊呢
下以為講笑
唔係喎都唔係班女follow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞