collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
d人夠講到條條中女都課幾十萬啦
其實好似以前隊隊青春可愛隊都摺埋 冇人識
Viu 真係暗黑兵法又搞掂
總之同連燈相反就冇死

咁講YOLO正好撚多
係真正女團feel
你睇下姜濤 Anson Lo搵幾多
咪知班中女科幾多
廣告從業員黎
係都廣告商俾
咪係
班毒撚仲以為target係佢哋
世界唔同晒㗎喇
而家最捨得使錢就係班女人
無論學生妹到OL再去到中女
佢哋用完自己嗰份,仲有條仔老公support 買嘢

Mirror 都係賣女人嘢 化妝品賺大錢
知唔知日本女人護膚品brand 用幾多錢去買斷姜濤一年exclusive?

做人睇遠少少
唔好淨係用條jer 諗嘢啦
世界唔係圍住你轉
廣告商就係睇邊個代言最多貨番黎賣廣告

所以話左由以前CCtvb 到而家Viu

佢地重視嘅唔係我同你
係廣告商

咁短時間搵到Gucci sponsor哂全隊嘅衫
咪係
成班廣告從業員嚟咋
睇下mirror 有邊個出過一隻碟??

毒撚同到一個國際美容brand exclusive 傾一個artist 比??

問得呢句都真係有夠on9

女團班客唔係你哋班仔呀
係班大牌子客
而班客多數係中女,明冇?
要有隊青春女團

咪做到日本仔咁科金

但從來無見過

As one Super girl 遠d 2R cookies全部都好快死
得番一兩個仲搵到食

Twins唔同 男女老幼全部殺哂
女同小朋友fans 多撚過仔

佢哋妄想世界圍住佢哋轉
都未瞓醒

青春可愛邊賣到high end brand 呀?
捧出嚟去賣biore 洗面膏呀?
咁嘅話咩都入啲啦,入埋diu,拉丁同個孩子母親啦,吸晒所有fans

依家我淨係覺得似攞你命3000
你唔睇我睇囉
咪就係,完全唔係就後生仔出發,
變C9台?
成隊野成立,完全唔係以男人角度出發,唔改真係聽摺

MV有睇,但冇眼睇,見到幾件真係眼冤,
對佢地定位,有D失望
其實作為女人嚟講都唔覺得佢地以女人角度出發九唔搭八
挑,你當年天堂鳥男團咪一鳩樣收皮,
班女就岩疫情冇得出國追星炸嘛
出垃圾都追架啦。

唔明點解真係選D男人唔鍾意既女
ON99,用可愛女唔sell得呢D野?
點解唔可以兩全,要用垃圾閪面怪
真係唔係好ok㗎
脫晒節喇你
好On9呀?係呀但吹咩,錢就喺客度
你想知點解咁on9就接觸下呢行了解下啲客囉
好撚奇?99個人,
佢地搵包尾果9件出黎一樣有名牌sponsor。
根本唔係睇人,搵可愛女一樣得
你咪睇下無fans會點
點解唔得
我真係寧願搵啲青春少艾入去玩下可愛初戀算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞