collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
唔係真實組合
一早都話後生女最緊要識笑,好地地一個青春少女,笑起上嚟又甜又gfable,入咗婦團就搞成咁
你仲係唔明
先唔講連登仔根本唔係一個人
就算成個連登綑綁式鍾意同一樣嘢,喺網絡世界都只係少數
閪面係yanny嘅專利,只有佢先閪得嚟唔令人反感,得意起上嚟又好想攬住佢
其實睇返樓主果類日日都要鳩開post 嘅柒頭,
都係想每日聽到人笑佢低能先有生存動力
當日一樣講男團搞唔成,天堂鳥都係笑話MKPOP,
鏡隊搞左幾年,上年先開始真正周圍都係

你有好野,趁個勢多人認識,就可以改變個市場。
香港其實需要毒撚同男人角度出發既團。
初期賣樣賣腳,玩多陣,間中可以賣下性感
睇到班男人面紅紅,個心卜卜跳
我地要初戀呀大佬
佢地一樣可以賣女性用品。
仲可以賣男仔用品。個市場一定比依家閪面女團大。

老婆追星,班男人尋日仲話想搞番個反擊戰,依家睇完個女團出黎,個個都O撚左

返屋企畀老婆屌,得一隊女團個樣原來咁(閪)既
真係多謝晒班女人,篩選左隊咁野出黎,男人真係好苦
你叫佢地跳唱先講啦
剩企係到的話我不如睇 serco
你想點?
跳舞唔得可以練,
唱歌唔得可以咪嘴(鏡隊都成日咪啦)
台風唔得可以搵人教。

樣唔得,點救?
少時sunny點整都唔會係允兒
Jer點整都唔會係姜濤
攞買樓嚟做消費力嘅基準?
如果師兄你做生意嘅話,真係等執粒,一件產品/品牌,滲透到基層都會用,先至賺到盡,例如:金拱門。

正皮你嗰啲係咪冇腦
正評左
不過你喺度講同入青山鬧人痴線無分別
你點知的
呢個line up 明顯話比你知 target audience就係太太同hehe...
上面個班樣是好
但你唔覺有浸youtube 味?
除左 kayan 個樣夠怪,比大牌子睇起
其他個d 比較普通港女

依家呢隊viutv 擺明捧黎賣廣告
走high end
你可以話winka ivy candy 或者全部都型唔起
好柒
你咪wait and see
睇下佢點攪

重點係:唔係你覺得好唔好 靚唔靚
而係冇人識你呀
唔你捧一隊你中意呀唔該
晒時間睇呢隊騎呢女團不如睇日本, black pink
完全唔同 level
定係又想話做亜洲第一?
一隊mirror十二個Jer,邊撚個肯訓街追星

中肯
我唔想係呢個女團到見到懶型野 跳舞野老野戲劇野
呢個女團淨係要後生,靚 就係咁簡單
如果你地想睇跳舞野 就去玩勁舞團 如果你地想睇老野就去深水埗
我希望呢個女團係純純正正既後生同靚 有咁靚得咁靚!!!!!

咁既樣,你追埋我嗰份
呢張相仲要好撚正常㗎啦
我唔係專登搵張差㗎
只代表自己 呢隊真係零興趣
有隊吹緊有Alice Sica Yoyo呢隊就會追
擺Ivy candy 同心0 Soching 一齊咩玩法
你肯定?
咁點解lvmh市值係高過m記?
一隊mirror 十二個jer

一隊mirror 十二個jer

你搞得起呢隊鏡,我切柒
男仔追星冇消費力?笑撚咗 大把人為咗睇演唱會專登飛去日本一兩日 幾萬蚊買CD握手 需求一直都喺度 只係香港一直冇供應啫
依家難得一次有供應機會,
竟然忽略咗男性消費者呢個角色
到時候mirror同collar就會互搶廣告
追既都係同一班人

人總會偏心既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞