collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
Push
無比較無傷害
行偽韓feel 又唔跟足d審美
成隊着到甩皮甩骨
好似求其執幾條友出嚟唱跳
係咪得罪咗個stylist

選人又係
女團本身就係睇包裝嘅商品
話成班男人淨係識睇樣 好膚淺
女團係咁㗎喎 唔睇樣 就睇身材㗎喇
一係成班唱歌跳舞都好撚勁
勁到可以無視所有外在嘅嘢

然後班婦女一邊j住AL張CK相一邊叫男人唔好睇樣睇身材

老實講年齡唔等於能力
理得你30+定40+
你都可以係一個唱歌跳舞好叻嘅人
但係呢個年紀入平均年齡十幾二十歲嘅女團又真係有啲搞笑

而家仲吹到女團target女人市場好正常
不過諗落都好嘅
唔係到時成班男人圍住個billboard影相
又俾人po上網話好撚大班毒撚㗎啦
咩年代,我30幾歲都知啲人課金課到仆街啦
仲講破解版
我夠知好多人課到仆街啦,但呢堆人有幾多係毒撚?

我係笑鳩d 毒撚成日以為自己好有影響力,成日拎d 唔係自己做既野吹到係自己做搏存在感
可以收皮了 ,男人最理實,型格路線?我屌你老味la, 要型格我使L睇你?
男團fans妒忌
過幾年已經紅到收佢地皮
VIU婦團路人樣唔似翡翠藝人樣靚但喧賓奪主搶左品牌個焦點

況且廣告公司 / 客戶 幾十年來受制於翡翠一台獨大捱天價費用

難得呢期VIU成功打破翡翠代言慣性

各方自然靜極思動
高齡市場
師奶鐘意睇mirror都合理
睇唔到咩原因中女會睇翻中女
真係出啲狗屎垃圾都有人鍾意
一定係啦 成35歲仲扮少女,好命嘅一早生咗兩件做少奶奶啦 根本就係嫁唔出嘅中女,衛蘭level
冇份
邊個紅我唔知 但你好拎唔拎拎youtube views出黎獻醜 人地出遲大半年都 1B views
https://www.youtube.com/watch?v=ioNng23DkIM

250m呢啲數kpop 條list長到要數到第86條先少過250m
https://kworb.net/youtube/topvideos_korean.html
相反jpop 10條都冇
https://kworb.net/youtube/topvideos_japanese.html

下次要show off記住唔好講youtube
所以話呢樣先大撚鑊
有錢都畀姜圖啦
冇樣冇波冇腳
收到 jpop最撚霉
但AKB48好撚成功wo 仲出埋勁多分隊長做長有
唔care咪日日講囉,多人講自然變主流
呢両隊女團身處翡翠樂壇黑暗時代
(電視台操藝人生殺大權)

婦團出道於香港樂壇革命時代
(電視台造星 + 粉絲團応援)

不可同日而語
柒撚左係到發脾4
好撚老實真係唔係畀啲狗屎垃圾我地男人都要接受。
屌你老母,
你男團鏡隊呀,班女都唔會個個受啦。鏡都最少半隊蟹貨,咁多年呢有邊個真係會care下弦

你依家俾八條女我,件件都玩閪面,男人咩感受
如果Yolo果五個出道,就算唱到跳到屎咁,我都支持
中哂啦

三上除埋衫出黎被人

連登夾埋都唔知有冇課過100蚊

打堆字就想Viu搵女比你打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞