collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
加下Lady Gaga 好失禮你咩?
唔好亂咁攞人黎做例子
成千正評啦。

依家咪話俾個市場聽,我地男人唔撚受呢D女囉。
冇人講就我地講,
咪真係以為Viu組隊屎出黎,我地就要照單全收
岩呀,依家就等佢地一年半載逐漸消失拆散轉型
本末倒置,有人氣先有廣告,
依家為左廣告放棄男人喜歡既類形???
初頭貪新鮮可以賺到D,
但後面搞落去冇男人睇,班女搵鬼落廣告咩。

望下Caca同9896先啦,
男人緣同女人緣可以兩樣都要。

依家隊野明顯唔係男人鍾意果類。
不過我feel到最後一堆人都係照推
今次支持鳩sir
香港點同,香港餓左咁耐

但點簡都唔係簡隊屎出黎,令我地太失望
講得勁岩
最會消費既真係女人,viutv清楚
人地魯生 係IC/ 成條team做哂market analysis ,你估佢哋斷估㗎
好呀
希望唔滿意班人真係唔好睇啦
都成廿幾萬fans啦ig 而家
少你一個唔少呀
錯啦,依家香港個情況點同,女都大條道理,男一樣得,呢個係前夫反擊戰,
但俾隊咁野我地,點反擊,
望見把間呎頭,真係頭唔想起啦
千正評vs 廿幾萬ig followers
所以男人嫌棄隊野,就唔好怪男人啦
selling what? Gucci come on hahaaa,都係女人買
如果男人都唔係受眾,就可以明反啦
唔代表咩野,個個貪新鮮,我都有加
但想佢地改一改風格同換人
咪係
唔通推嗰幾件未發育嘅出嚟吸班真消費群咩
都唔會太嫌棄既,你地口咁講姐,咪又係會follow ~~~仲有Candy Ivy Day,女人睇芯0, Soching, Gao…我身邊全部女仔frd都勁中意Gao, Soching 芯0… omg宜家唸多兩唸,可能ViuTV真係想食晒兩家茶禮
因為女人、中女先肯使大錢捧女團,同埋佢哋接女人嘢廣告大把女人跟住買,廣告商都鍾意,根本冇必要理男粉
咪又係大班男人J緊day好大波有肉地
口裡說不
咪又係喺個moon 前面單手除褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞