collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike

沒有對比,沒有傷害,
同樣係viutv搞
正常有性能力男人都會選擇下面張相

collar完全係婦團同基佬選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

要樣冇樣,要腳冇腳。
仲要行型格路線,向女人埋手。
真係你睇埋我果份。

男人真係想要既,係青春可愛學生妹,要初戀呀
唔係要剛強女團。
點解女人可以睇基佬男團,
男人就要睇走型格路線既女團,係咪嫌港女未夠癲呀?

男人抗拒混36歲入團,唔係年齡歧視,
而係你哋根本唔知男人諗乜嘢
有冇諗過,你迫男人睇36歲,先係歧視?

相對十幾歲中學雞,芯0真係做得你阿媽啦,點追得落手。
再努力有咩用,你可以單飛簽佢㗎嘛
個團本身都有不少靚女,我唔明點解畀啲傻喺評判踢走曬。
姜濤個樣得都可以留到最後喇
搞女團,反而千揀萬揀揀個爛燈盞

佢地究竟明唔明,
對比長遠發展,一晚表演根本唔算係乜野,
跳舞唔得可以練,台風唔得可以操。
個樣唔得點算???冇咗青春可愛點算??
八個入面你諗清楚有幾多個係普通男人喜歡嘅女人?
一隊mirror十二個Jer,邊撚個肯訓街追星
一隊少女時代全撚部sunny,你整容都唔撚掂啦

依家急住出到黎,冇點練過,跳到一塌糊塗,暫時吸引唔到我去繼續去睇。
純粹你話捧出來對抗CCtvb惡勢力先睇下。

走剛強型格路線,始終唔係男人杯茶
希望花蛆佢地吸收下大家意見好好改進啦。
你見fb好多中女支持芯0就知咩事啦
個人認為芯0單飛比較好
Agree SIR!
牙day 一個carry
你咪 ON9 啦 ON9
你D中佬課金手機game 就叻
女團?
依家靠哂D中女腐女去支持課金
咁個市場係邊呀
viu: 你唔中意咪睇番你韓國D整容雞LOR屌你老母
你會唔會諗太多,
viutv係由市場角度諗,佢只係想賺錢。

追星一向都係女人為主,
After class又青春又可愛,有幾多男人追?
所以呢個團行型格而唔係青春路線。

你睇下ig like數偏多既都係marf ,芯0,
而唔係主流覺得靚女既candy同ivy。

出道個日其實真係carry到套Gucci都係得芯0,
佢入團可以幫viutv 食埋年齡偏大既市場。
因為女人捨得洗錢
男人努力儲錢上車同玩毒撚電話game la
你點睇的
最慘第一日出來個款冇樣冇波冇腳露
女團真係for 您地班男人咩?
無錯,睇女團就係要搵初戀嘅感覺,男人唔會想睇一班唧都唔笑性格剛烈好似會食住你嘅女人
唔使話好靚,夠青春夠甜就已經得,最重要係識笑
無腳嘅女團仲係女團嚟咩
唔好侮辱基佬 基佬先唔會揀collar出黎
其實個婦團建立目的係為咗大眾定為咗牙祖?
因為一開始個target audience 就唔係男人囉
女人消費能力高咁多
香港啲毒撚撚會追星咩

唔好咁睇得起自己啦
女團唔係出比你睇
全隊得day一個真係話揀得落手
3年後仲喺度再講
老公同我都鍾意上面個張多啲喎
鳩sir性能力都係差左少少
係我就圖1圖2全部都大爆射
人人平等
咁就大撚鑊啦
但cookies一年時間已變餅碎, 口講鍾意但唔課金有乜用
無錢我搞黎把撚
依家viu條氣咁順
仲出青春團玩養成玩口碑?
出隊屎既都有白痴同我課金啦
睇唔睇到我整隊野出黎就gucci贊助
個個甘願做前夫做得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞