collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
唔通Viu又可以代表全世界?
你講得好岩
講真,剩係講個靚字其實好表面,好低層次
如果剩係講靚樣,我講真,去tvb都有好多靚女,冇實力一樣冇用,又比連登仔話係雞
女人真慘
依家嗰班一出到來,連個靚字都談唔上
成個造型風格好撚柒。
本身靚嗰啲都變到好老土
出道果陣唔掂
係呢幾年先靚
根本有viu同造星做基本盤捧出嚟既第一隊女團
個勢頭咁勁紅係必然既事
咁我又唔覺喎,我覺得都幾有型幾靚
見到IG好多KOL/ 有型既朋友follow左佢地
毒撚唔係男人
咪就係,人哋根本冇睇過你入面用咩人,你求其包尾搵八件出嚟
人哋都照樣畀你代言㗎啦
而家老嗰幾個又幾有實力呀
咪又係dancer料 solo跳唱已經唔吸引啦
團體表演大把後生靚女既都有好表現啦
偏偏呢個機會就一大半落咗係班dancer度
但係芯0,soching Gao佢地真係有實力過佢地喎。。。勁好多喎,有冇集集追㗎你
同埋係overall好,後生嗰幾個,唔知你講邊個啦,yoyo Alice Sica??? 唱又唔得,跳又唔得,擺響到點紅丫大佬,如果真係佢哋出道,好尷尬丫
alice唔跳得?踩足五個表演啦
唔通芯駖gao唱得?你講我聽邊集 我即刻翻睇
所以咪話成個比賽重點都錯鳩曬。

以前跳舞女團,識唔識跳係咪都掉班女過韓國受訓一年半載。
夠靚女,跳舞唔叻可以練到叻,
女人化左妝都樣衰真係冇得救

依家學人玩速食
用基佬同女人眼光篩選走曬最有潛質嗰啲人。
留番係度果班都係dancer
Alice唔差,我原本都ok佢,唸住佢入到。
咁芯0 & Gao比佢跳得更好嘛
同埋唱,芯0好過佢
仲有,佢點出呀仲,臨尾搞單咁嘅嘢,仲簽佢入團,中女大媽反硬

芯0 喺 Pussy Cat Dolls既歌入面個表演好正,Gao就唔使講,佢final咁好咁高分
睇住篇文以為自己打
女團拎黎睇 唔係聽
入芯0 已經錯撚哂
講出心聲?
我要candy得啦 比個波你
供緊樓嘅人,反而先冇咁多閒錢擺落去追星喎,好多都係節衣縮食,死慳死抵先有得住好啲。

其實入呢8個都一樣可以性感嘅性感,青春嘅青春
搞埋啲咩型格路線真係實力同形象都carry唔起
不過我都認同呢隊女團到頭來都係啲女追,想像唔到啲麻甩佬追
你都識講咪又係要睇中女大媽面色
而家咪就係講緊個團無為男人出發去諗
而家又話alice唔差
頭先又話唱又唔得跳又唔得
即係點呀
最尾9變4再單飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞