collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
我係廿幾萬份之一,咁又點?

望住佢地簡人,
有潛力既,靚既,可愛既,一個一個踢走。

到最後,俾我睇到隊野,原來唔岩男人口味

我之前睇左咁耐乜撚野?

當初唔係水手衫跳舞咩,
到最後千揀萬揀揀著個爛燈盞
同埋真係勁嬲囉,成日講返CandyBall, 明明嗰陣時佢哋唱嘅時候,完全唔紅,完全冇人睇囉

宜家成日叫造星4女仔唱Candy Ball,明明asone唱得勁好
仲要之後出多一兩首歌,成隊仲要解散。。。
未講完,仲要明明出CandyBall之前,人哋已經出咗好幾首超級扮可愛嘅歌,係完全唔掂,一個二個話鍾意花花,救命囉完全冇人留意佢哋
時代唔同喎,當初天堂鳥果D男團仲霉過女團啦
Supergirl依家仲有幾件叫得出名。天堂鳥呢?

事實証明,如果女團唔得,男團更加唔得。

依家冇得出國,香港男團得,女團一樣都得。
一唸到如果連咁好既製作都要解散,香港真係玩完。。。我覺得最後希望㗎啦。。。
你都ON9既,
我地係受眾。你同我講市場?
我理閪你啦,
我地就係要青春可愛初戀candy波

要我地去配合你個市場唔食candy波,我地接受唔到

完全係本末倒置
就係因為Candy Ball,再加Hey Ya…最後解散 :(
依家事實上係可以同時令到班後生女
男人同女人都鍾意。
可以賣袋同時又可以俾毒撚打J課金買相

只係Viu選得太差,形象風格設計都有問題。
唔岩普遍男人口味
樓主仲用正評去滿足自己
唔阻止你有唔中意既自由
但而家都真係好多人中意型格
我係男都中意型格風
屋企啲妹 表妹都最中意Marf
講真三甲 三個都唔係行甜美路線
有睇開就知
而家課金撐mirror一係中女一係妹妹仔
而家已經好多妹妹仔撐collar
但係反而麻麻地candy ivy個啲
吸下唔同fans有咩唔好?
一定要行甜美架咩
無可否認真係foul咗啲更加好嘅女仔
例如CK …
希望有料嘅人會繼續發光啦
好似MC咁冇簽到viu
發展咪仲好
身邊啲男仔frd 都竟然唔鍾意Ivy candy
話冇咩內涵
可能而家啲人追求嘅唔只係外表
更加希望睇到更深層次嘅嘢
樓主加油
Collar首歌而家大概30萬view
你地呢兩千正評一定可以成為主流市場既聲音
扭轉咁唔合理既生態
就來成二千正評啦。
睇嚟大家都真係好撚失望,
依家真係要話俾個市場聽,我地男人唔撚受呢D女囉。
冇人講就我地講,
咪真係以為Viu組隊屎出黎,我地就要照單全收

你地幫VIU TV兜都ON9既,
我地係受眾。你頁頁都同我講市場?
整隊閪面出黎,你有理過我地男人感受?

我地理閪你啦,
男人好簡單,就係要青春可愛初戀露腳扭腰高踭鞋短裙candy波

要我委屈地去配合你個市場,唔食candy波改食屎頂住先,我地接受唔到

依家個女團,完全係本末倒置
由成個比賽內容到最後選角,全部錯鳩晒。

咪以為搞左個男團成功就意氣風發,真係當自己搞乜都岩呀?
你隊男團都半隊蟹貨啦。

依家隊女團,8個人6隻蟹,
化妝造型定位全部都唔係用男人角度出發。
我地真係唔撚接受囉。

當初你用水手衫昆我去追你個節目㗎,屌你老母。你畀啲咁嘅嘢我睇,我地好撚失望呀!!!!
完全無興趣 你追埋我個份
拆骨踢走啲下弦
Cookies都係咁
又本末倒置
上面一味市場市場嗰件一定係中女黎
中曬樓主個主題
我身邊班男人fd覺得好普通
寧願睇番supergirls
講得好
啱,但係女人貼錢追仔同追女嘅瘋狂程度都差好遠尤其班饑渴單身中女
後生妹豬都可以型
你唔玩甜美都唔撚使揀個36歲下話?
連登仔唔通真係以為自己代表全世界
香港會追星既男人本身就唔多,試下有男人好似d女咁追星課金買海報,一定畀人笑死毒撚。

其實唔好為追星面去追星就解決所有問題,隊野垃圾咪唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞