collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
身邊鍾意崇日嘅朋友全部都支持sica 個個都希望可愛風嘅偶像可以上返香港主流 可惜最後出嚟嗰團個結果事與願違 睇吓遲啲ViuTV會點計劃 至少佢都簽咗佢哋
班老閪簡老女人
更年期用品
但真
你自己Google吓頭一百間市值公司,有幾多間業務係基層接觸到嘅業務,手機,石油,保險,飲食,零售,網絡平台,照你咁講,iphone係咪要富豪先買得起
Caption Okay
張圖唔Okay
真係玩多幾年可以賣淨心
上面好多都講得好啱,viu根本剩係想搵錢至上,個個segment都想食晒賣廣告。完全唔知咩叫女團。女團至少係有啲共通點,例如青春、活力、靚,而個個成員又有各自獨特嘅性格、氣質。

collar 個成員配置完全唔一致,搵埋啲自己鐘意嘅人撈埋一碟把鬼咩,鐘意咪簽人單飛囉。又一開始整條青春水手服宣傳片呃人。

留返比其他人補充

依家咁樣點奶呀
唔夠錢染髮,問花姐攞吖嘛
可能我地世界觀唔同
我睇到既係入面大部分公司主要收入來源都唔係黎自基層
例如石油公司主要收入唔係來自巴士用既油,而係貨船,飛機,私家車,同埋石油既by-product
冇幾多基層買得起幾多保單
Microsoft主要收入係黎自公司客,唔係求其都俾人老翻到既pc windows
Google好明顯都係公司客
飲食我就真係入面搵唔到幾多間
Bmw之類既車公司更加唔做講
銀行我都廢事解釋

而且香港買層樓使咩去到富豪
連樓都買唔起真係好難相信會有幾大消費力去擺係追星依d非必要既野到
廢既女團其實都大把人追
AKB個陣班友跳舞唔齊又屎 但就係賣點係賣青春活力 可以見面既偶像
VIUTV走去抄晒韓風又做唔到人地個種訓練模式
出到黎又唔齊又娘又核突
viutv 男女團根本都係target C9
啲毒撚唔好亂咁自稱男人
有分別嘅
團從來都唔係比男人追
因為男人購買力吹座力無女人咁高
女人追團會叫埋身邊人朋友
喂喂喂mirror出左新碟 幫你買埋啦
唔洗比錢啦你下次請我食飯咪得囉
最緊要唔洗食炒

反觀男人
真係 屌你老母整返個3-4人團 全靚女好似mirror error咁既關係啦

我肯撚定個隊細團會出名過collar
你講岩左一半

事實係師奶個心已經住左mirror

邊個仲同你得閒追夢行型格?

你班臭女人咪搞鳩我哥與弟
乜乜柒柒cp呀
收皮啦
雖然下圖有GIGI正
收皮啦
呢個世界女人做既大部分野都唔係為左男人
唔好睇到自己咁重要
點解毒撚就唔可以課到仆街?
你自己睇下呢班人 唱又唔得跳又唔得
到時成班連登仔咪又會好似屌mirror咁
屌佢哋係花瓶 出道做女團搞衰晒個樂壇
點啊 又話要青春少艾
青春少艾點會同你露波露腳啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞