collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
fans唔係個個十幾廿歲
選到咁
我睇返歐美日韓算啦
身無一己之長
女人最後就只會做富豪雞
要潔身自愛就要似Marf Day Gao
999既馬面咪高投票率做出黎囉
但男人唔鐘意,咪變左MK囉,買來都冇人睇

點解唔買Jessica同kayan9896支唇膏
走型風格 想吸引女fans 但女人係唔會中意女人
你講緊呢2位關tvb咩事
2個都唔係tvb打造岀黎
張國榮係麗的岀道 再比寶麗金簽
梅姐岀道經過可能貼近tvb多d
但都係比華星簽
從來都無人係tvb既歌手wo
完全同意 平時身邊個個都日日黑面 追星都要睇黑面 咁我追黎做乜
On 9 唔俾行black pink 個種型格路線?
玩得幾多年,
鏡都搞左幾年,真係紅到,芯0都40啦。

19歲可以陪養賺多幾多年

少時果D出道十幾年,允兒仲後生過你
香港團SG一樣,heidi yanny,都後生過你,靚又靚過你經驗又多過你

依家組團,夾件老閪真係好???
鳩sir好波
傻豬, 小朋友才選擇, why not both? 我全部都要!
有既,林峰算唔算但好似當年冇星夢係英皇
black pink仲有幾多年到36歲
班中女成日自己代入心0
take it personal
啲人一話心0唔啱入女團好似攻擊緊佢地咁
女團宜家已經即食
仲點駛好似mirror咁等
廣告又好歌又好都已經齊晒
講真四十幾都係咁睇架啦
講緊否定人地夢想
痴線,過左氣就過左架啦
搵埋方方一齊組團女ERROR算啦
限制哂班後生扮成熟
搞到班後生比人話九唔搭八
咪傻啦

人地受眾擺明就女人啦
追星最癲最肯洗錢嘅都係女人,男人追星癲極有個譜
咪係,最肯使錢追星嗰班就係女人
揀哂啲啱男人口味最多J完就算,邊個會真金白銀買佢地啲產品
屈就下
香港 係咁架啦
9下9下 整埋啲垃圾出黎 靠反tvb上位
你小心啲呀 話佢唔得成堆viu粉出黎咬你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞