collar係婦團選出黎既女團,完全唔係用男人角度出發

925 回覆
2651 Like 882 Dislike
咁 viu 係一間公司咁梗係搵錢至上啦,就算你話佢手揸一個電視牌照要盡社會責任,都唔會係用組女團嚟貢獻社會吧
有觀眾緣嗰啲畀佢哋篩選走曬啦
婦團睇女,同男人睇女真係兩回事
多人口講支持唔代表多人實質支持科金 好似支持女最投欣宜一樣道理 邊個會買欣宜隻碟同週邊product ?
見到嘅閪樣已經唔開胃,平時返工已經見得多
得女fans者得天下由少時到bp 已經證實呢件事
男人越反 中女肥西女權閪越想搞對抗支持
所以男人真係要團結,有D觀念真係要宣揚

唔係班女權撚,畀班臭西我睇就我就要睇。

今隊野完全反男人,反人類,反交配
垃圾
agree
睇個妝都唔開胃
完全唔想睇
最重要冇大波擔當
還我mic

怪就怪香港女人唔中意靚女
所以香港靚女明星特別難紅
而家呢個年代仲講緊朱茵 張柏芝
其他都上唔到位
少女時代出道15年 班成員先得32歲 呢團就35歲出道
自古以來追星追得最勁個班係女人,男人鐘意都唔同會人講或者同廣告牌合照放上fd ig ,以商業角度出發佢執多隊婦團女團係十分合理的,要怪就怪男人太理性啦,學下啲鏡粉咁瘋狂咁下一隊先至有機會係大家鐘意嘅,爭氣啦
係咪本末倒置,
正因為有鏡,紅咗,多人鍾意先會癲
依家未紅就咁撚癲,直接搵班豬扒組團
根本係見mirror d女fans咁強消費力,咪為佢地度身訂造多個賺多筆
雖然咁講,我係鍾意靚女㗎
I pick Yoyo
其實而家係興育成
觀眾見證佢地由素人慢慢比賽變成星
你無啦啦推五個靚女出黎咁 都未必會紅
靚女從來市場上都唔缺
比賽入面最少有五個靚女靚過班黑面閪啦
藍Viu臭閪一律不睇
其實Alice阿杰同東東唔係魔音既話我ok喎
多得小眾 愈反愈紅
黎緊三月又開演唱會啦
到時記得再幫手開post make noise
傾台之力咁谷都唔紅?

根本紅唔紅唔關反唔反事
九展演唱會3000人,搵豬咪咪開都坐滿啦
男人係唔中意將同廣告牌嘅合照擺上網
但日本嘅akb fans會upload用cd砌牆嘅相上twitter
男人有唔同嘅表達方式姐

我同意有位ching講暫時香港係未有供應

你可以話咁以前香港夠有妹豬女團、性感女團
咪一樣紅唔起收皮
咁以前個啲未夠好吖嘛
隻隻game都有分好玩唔好玩 銷量都有高低啦
我無講過後生妹豬唔可以型 唔洗下下針住36歲黎講
我覆緊樓主講剛強路線唔岩 marf冠軍都係剛強路線都係妹豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞