[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
原來有新post
留名咗前一個仲心諗點解咁少討論
好奇點解未爆post有新既?

請問有冇呢類款嘅背囊介紹下
見呢個牌子冇人講過
唔知咩料
巴打邊度買 想睇實物 同埋見佢個底好厚咁 好唔好孭
Evergoods CPL v2 24好定black ember shadow 22好
唔該巴打
用緊公廁arro 22
覺得佢比其他22L 都細,個shape令佢放唔到好多野。
有冇20-25L 推薦? 要襟污糟,成日放地下,最好就輕d

thanks
我有個Coulee 25 黑色太耐無用想放 ,你地平時會係邊度放
carousell啦
porter 皮袋
復古- filson
就咁睇圖 D料唔掂
你真實睇過摸過先買啦
唔好買 大陸雞始祖鳥啦 俾安踏收購左
呢排興mystery ranch 但記得外國網購
要襟污糟又輕 可以諗用X-PAC 布料
或者 Fjallraven ULVO 系列
收到 唔該晒
想買個背囊番工
裝lunchbox 銀包 紙巾 唔洗裝電腦
要黑色
原本諗住mantis 26 但已經大陸化
有冇推薦 thanks
用緊tnf daypack 覺得有d 薯
返工出街用
有時裝得多野 tnf daypack 都係勉強夠 但覺得重

睇緊able carry 既 daybreaker 但爬文見 冇咩間格同冇咁多pad

仲有冇咩介紹

唔知會唔會太細
潮濕 d 背囊發霉好煩 , 點預防
用左boundary prima system 幾年
覺得幾重下
有冇d類似既幾靚 但冇咁重既
Mammut xeron 系列,輕得黎又四四正正

https://www.mammut.tw/product/detail/511
有無人試過 Tom Bihn袋分享下用後感
唔想有電腦果格, 整厚左, 我又冇用.
都唔該你介紹
想買hyperlite mountain gear啲袋
想知香港喺咪冇代理/現貨
一定要去官網買?
Yes 上官網買 唔好幫襯嗰啲炒家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞