[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
唔該大佬
打算買個20L左右
平時出街番工日用/去旅行跟機出街袋
暫時睇中Bellroy classic
有冇其他推介
想買啲休閒/返工用背囊
去過2間黃店 一係女仔款 一係網店(Life sports hk) 上到去先知
有冇啲有得可以試O既舖推介下?
Suburban (試好啦)

Life Sports hk (網店 但佢係賣現貨)
2間你係網店睇岩上到去叫佢拎俾你試就得
2間都好多現貨 應該係全港最多啦

其他鋪頭一般背囊都唔係重點 好少牌子同款式
專賣背囊 真係無幾多間 特別日用背囊
上年仲有多1,2間 但今年執左了
戶外背囊就有幾間大型戶外用品鋪賣
想問咁多位CHING
有無咩斯文款背囊可以選擇下
類似RAINS嗰啲咁
早兩日行過logon 見到幾吸引
但依啲料會唔會好易用一兩年就已經唔挺身
同埋而家長期要跟電腦+ipad 係身
巴打想問下你個袋到左未?好唔好用?
有無返工款推介
到左
用左兩日
冇想像中咁重
d 拉鏈有d 難拉 不過aquaguard 係咁 用下應該會好d
揹上身都舒服
我嫌個胸帶個扣難開 可能遲d 換個Fidlock V Buckle
有冇人用緊ABLE CARRY 個Daybreaker
見佢好輕,用買黎旅行用
用緊
我覺得好正
其實我依家都用緊ULVO 23
見佢多2L仲要咁輕,同埋入面有多少少間格想買多個
想問下mpl30 v2 香港邊度有得買
如果你要買黑色 藍色
應該得able carry 有貨啦
幾好 唔洗諗
黑花/藍花太公廁啦
唔靚
national geographic d袋柒到開花喎
你睇過現貨未
勁似d中年阿叔咁
thanks 巴打 ,上去sur 睇過 諗緊買Tech Pack 2 ,City Pack Pro 定係 Travel Pack 3 small 唔知點揀好?

XPac 版隻料用落覺得點?
諗緊直唔直接去官網買好
Tech pack 我唔鍾意佢太短太細
Travel Pack 3 諗過買但太多compression strap
所以見到佢出City pack pro 就知肯定係佢
料我比較唔到 未用過佢隻Cordura
不過我係因為鐘意Xpac 個樣先揀佢

你想官網買可以等等Black Friday
好似會site-wide 有discount
先唔講7唔7
買過一個,用料真係麻麻地
拉鍊個扣唔夠貼好易拉咗出來
平時帶部17寸電競Notebook,有邊帶爆咗線,只係用咗個幾月
MPL 30 唔係popular 款
Black friday 都可能會有discount
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞