[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
有冇巴打可以推薦下goruck bullet 10l咁上下size嘅背囊
我都覺得好靚
知唔知邊到有實物可以睇?

有無人聽過indispensable 呢個牌子
我見幾型,或者有無d 類似既款推介

thanks
要裝到好多嘢
但有冇啲個袋本身係輕身
budget 1-2k
想問下各位巴打 evergoods cpl v2 大家會用咩防水袋包住
有冇人用過triple aught design 嘅袋?
問過幾間都未返貨
香港可能要等多陣
Mpl v2 有無雨罩啊
請問邊度製造?
請問各位會用咩方法清潔背囊 上個禮拜 我個mpl v2 比雨淋到濕曬
師兄仲要唔要?
可 留一留聯絡方法
想放個brown buffalo concealpack EDc 21L, 有冇人有興趣?
Phoenix 真心好用,xpac 版既 CPL 落大雨都冇問題
放F/CE PE TRAVEL BP 30L Black
全新 買錯色 有冇人要
https://moralbags.com/products/cecil-backpack-compact

有冇巴打用過Moral
襟唔襟用
打算買 all day 24L
v2 啊 v2.1 好似capacity細d
但仲搵緊有冇類似既袋
防水, 24/5L, daypack style, 有側袋
有冇巴打推介下
想請教下巴絲點樣解決evergoods磨到件衫起毛粒嘅問題揹住個chz 行一日件衫後面即刻起晒毛粒 係chz 先有咁嘅問題定係所有evergoods背囊嘅通病?
物料問題難搞
以前用fjallraven raven21都係咁
最後用咗一陣就賣咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞