[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
想問下樓主,因為我平時好少網購,想知如果想買filson嘅背包,喺邊度買先最平?我見佢官網us$195,但未計運費,而香港kapok有賣,但就要hk$1890,官網買計返運費係咪都同kapok直接買咁上下價嫁啦?仲有冇其他網購網買係平啲?
AMAZON 直接買 送到黎HK

等美網特價買最平 一年無幾多日
特價時亦唔一定有貨
用集運 轉黎香港

趕用就HK買囉 俾多少少唔洗搞咁多野
想問下有冇咩斜孭袋推介
master piece最好方法係咪揾代購買
或者有冇巴打有日系其他牌子嘅2way 3way袋推薦
打算買個袋返工用,都係放電腦iPad

大家覺得Black Ember Forge定Aer Travel 2好d?
巴打知唔知Grand Colony Packs嘅袋好唔好
Black Ember 會少撞D
如果返工要逼巴/鐵
建議買個輕身D
2隻未放野都唔輕啊
呢個價位 算可以
可以一戰
都係果句 試左先決定啦
想問下as2ov既袋點
買yeti 27L 定 fjallraven ulvo 30L 好揀左幾個星期都未諗好

需要:平時行山/番學/roadtrip會用/outdoor活動會用(最好防水)
顏色:兩個都ok
重量:ulvo輕d
樣:yeti

Link
https://www.fjallraven.com/ca/en-ca/bags-gear/backpacks-bags/laptop-bags/ulvo-30?v=F23313%3a%3a7323450598280

https://www.yeti.ca/bags/backpacks/70000000609.html?country=US&currency=USD&gclid=Cj0KCQjwz7uRBhDRARIsAFqjullZoYIOQnBtyMLr5HPQfzNPtqFikZ9KQTO3mSBWaPW3kWs1n16XcDIaAkw9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
借位問 有冇人都買咗wandrd sling bag, 知唔知幾時會到

幾正咁啊
YETI啊
我幾鐘意呢個牌子 但背囊我未見過
試試啦
我係外國所以運費有啲貴
不過好似幾好睇咁
呢排䏲緊Coach同Tumi背囊,有咩款推介
有冇人放CPL V2 黑色
TG ME https://t.me/sonyisguiltyhemakesusangery
有現貨都唔買?
大家好 新嚟嘅想請問下有咩travel bag推介? budget係1000蚊內
我用緊可以放比你啊
有冇軍事風背囊推介 筆直1-2k
Bellroy啲背囊其實買唔買得過?有冇款可推薦?
整體OK的
係貴左少少啦 有個8折就GOOD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞