[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
想問下咁多位巴打,有冇聽過Haerfest
見人地有用過個backpack 幾簡單靚仔,但係完全搵唔到邊度有得買
有冇人用緊mystery ranch 個district 18/24? 點睇
女仔用 All Day Backpack 會唔會好怪 定係照買翻daypack 想返學用 但自己又鐘意紫花
有冇巴打絲打用過呢2款
平時返工用,裝外套,電腦,水樽
想問Fjallraven Raven 20 / ULVO 23夠唔夠
同埋仲有無其他介紹
仲有少量雜物
想買個肩帶粗同厚嘅背囊想問吓有冇咩推介?
Goruck GR1 夠哂粗+厚
廿幾L日常用已經好夠
你驚咪去試吓先
GR2 啲位好用啲
想問埋矮仔買28L/30L 會唔會太大個
認真,會
認真 我係咪癲左?
無論屌閪 食飯 屙屎屙尿 打飛機 訓覺 個陣
都會揹撚住個背囊
你地會唔會?
拎去整啦, 一世保養既
The north face purple label 係邊有得買?
我見日本間間都似代理 搵唔到官網
唔好啊
無乜野揹 唔洗買咁大
Gregory matia v2
好多鋪都返左貨 可以試下

Gregory 呢2年美版都幾靚
除左matia v2
Patos v2
Sketch sq
Rhune
都幾好樣
連行山袋 arrio 同隻 nano tropical forest 都幾靚仔
好過買日版 😹追藍花黑花
有睇過 見冇貨
Btw thx bro
有冇巴打用緊Gaston luga splash 2.0? 好唔好用?

見佢個樣幾斯文,想買來返工用
有冇人用緊Mystery Ranch blitz 30
多謝spi 大開po , 舊年買左個AER 18L

黎緊12 中兩個人去日本旅行, 果邊又凍,
好似18L 太細個連一件褸都放唔入

睇左上面推matia v2, 但唔知24L 夠唔夠洗, 想問下有無其他推介? 24-26L?
hellolulu袋唔錯
早排去德國旅行 見到好多人都用rolltop backpack好似幾靚咁 好想入返個 巴打們有冇邊款好用推介利申:160 絲
普通day 26L 全黑有冇入手價

見到好多間價都唔同 有啲平67百 會唔會假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞