[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
知唔知可唔可以寄順豐智能櫃?
Ulvo 型少少
同比較下少人用啲

上網/香港鋪頭邊度買抵?
見佢個形幾靚,但怕顯得太細個咩上身(180、小肥)
有無人用過,好唔好用放野方便嗎?
Thx
廠貨全部都喺假
最近諗住買個背囊俾女朋友返工用, 會裝下餸, 裝2L水
筆直2k內, 暫時睇中呢兩隻, 巴打有無咩comment?
FJALLRAVEN - Ulvö Rolltop 23
lowealpine depot
想問吓有無巴打買過moral嘅背囊?
早排喺德國flixbus上面見人用一個叫AEVOR嘅牌子嘅背囊,個女仔大概167-170上下,個袋裝爆曬貼背揹上身都幾好睇

其實呢輪歐洲都幾興rolltop, 不過自己覺得唔算好攞嘢,開口未必大得嚟隻手又要潛到好入,如果背帶擺位唔好放重嘢嘅時候又會扯到袋型好核特,不過呢啲都係個人睇法你睇吓先啦
同埋roll top個袋型一般都偏扁長,要睇吓你自己用嚟放乜嘢多或者你packing style係點
想問下
Daybreaker2官網買
有冇得送去順豐櫃
屋企冇人收到貨
咁都信?
自己淘隻老翻 慳多200啦

你間鋪 細間D代理都唔理你
可以跳過 香港代理 去牌子公司訂?
定跳過埋 直接同代工廠訂?
嚟緊去滑雪有冇咩推介
Rolltop冇拉鍊 日常用好麻煩
https://www.osprey.com/us/en/featured/kamber-kresta-family/

都係買返D大牌子穩陣
可能滑雪牌子果D仲好 但我唔識
佢隻物料防唔防水架? 定真係要加rain cover 先得?
想買黎去北海道 想知落雪用唔用到
4:09
係起粒粒?
避免起粒?
未收到貨,收到話你知係點
最近想買個背囊返工同嚟緊去旅行用
去旅行會帶部15’’notebook去
睇啱下面呢三款
ABLE CARRY Daily Backpack
Bellroy Classic Backpack Plus
Wexley DAYPACK

請問點揀好
有冇人用緊able carry max或者bellroy transit 28L
價錢差唔多size差唔多好難做決定
唔會日日咩 係想用黎短trip或者要做gym個日先咩
利申份人比較大舊想買咁上下大細既袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞