[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
睇中個the north face都賣成千蚊
有冇話邊度買會平啲
去返正式銷售點買啦
好鬼多老翻
特別唔好買非今年款(官網無果d)
好少見the north face啲貴款減
睇緊有冇邊個商場會有做優惠
Porter 會唔會咩得唔舒服
有冇人夾evergoods cpl v3
諗住買個osprey 背囊返工用 會唔會好怪😹 貪佢夠輕 用緊aer 本身已經1.2kg, 加埋自己野好重。
cpl v3 係咩款
巴打同你完全一樣情況 用緊AER DUFFLE 2 覺得好重,望緊OSPREY,想問下你揀緊邊款?
呢個我攞上手都覺得重
但係Osprey 好sporty 有D 毒
即係Civic Panel Loader Version 3
6月出左新板
點夾法
想買個24L
我都想問而家係咪無哂個啲所謂staff discount 半價
唔洗諗咁多啦 早2年突然淡巿就話
搵個借口 減價清左D貨佢 你估真係員工無限平買公司貨咩
依家都預計到賣幾多 邊會咁平啊
5折 間鋪已經0利潤 隨時貼人工鋪租啦

大牌子返貨平極有限
做七折都好少啦 已經無錢賺
再平已經係柒款柒色

你可以留意下NTF 高級款式
你搵唔到平價貨
因為真係用料特別 造工難
老翻成本太高 唔會做
你想平 不如直接淘寶最平果間
返工係咪samsonite 好
有冇師兄用緊Nordace
想買隻goruck gr2
black friday 唔知會唔會平
independence day會有 BF好似冇
Carousell 好多人放緊全新
打手推介

Fjallraven Skule 28
外型唔差
左右插袋
可拆胸帶腰帶
水袋水管位
大主格
電腦夾層有一定保護作用
我估材料係無G1000咁襟用 但輕身挺身
同最重要係 只賣$880 無投訴
邊到入手?
反而無咁鍾意 G1000 太硬身
鍾意軟身少少嘅布料
請問巴打們有冇網背背囊推薦?
平日返工+返學都多嘢拎、主要係讀書notes & 筆記、放咗件褸、偶爾帶埋macbook,同埋我一定會喺公司斟滿水樽先出發返學(campus水有陣怪味),我用非網背背囊真係好攰

本身睇啱ospery talon 22,但最後接受唔到造型太誇張 放棄咗

moralbags推唔推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞