[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
好似成日有6-7折喎
唔係款款都有睇中果個真皮款無折
evergoods cpl 官網有折會大約幾錢?
evergoods cpl 官網有折會大約幾錢?
買kanken好過料靚好多
Fjallraven户外牌子嚟
CPL 喺咪冇折㗎,好L貴
有冇用黎ruck既backpack/牌子推介?
負重20kg左右 裝住野唔會dur曬 胸strap腰strap
直接官網買囉, 不過都係貴啲
有個CTB40 諗住旅行用,點撚知買咗三年都未用過
美國 Goruck 好似出4.0
有無諗住放
pm我, 都唔知幾時先用到
連登有pm? 你tg我啦
https://t.me/edc21
唔記得連登無pm
想放個mystery ranch coulee 25
唔知點解孭得唔舒服

同埋想換lowe alpine depot
有冇師兄而家孭緊覺得好唔好
ching放幾錢?
請問咁多位師兄
目標係想揾大背囊 25-26L up, 挺身, 多間隔, 價錢under 1700 (越平越好啦)
平時都係放laptop, iPad, 運動衫, 濕碎嘢等等(最好可以放多個電單車頭盔)
追咗post小小時間 宜家暫時睇啱下面幾款 想問問邊款大家推薦啲 同容易買到 (下面啲款係香港好似都無乜店有實物睇)
Evergoods - Civic Panel Loader CPL24 - Black
CHROME INDUSTRIES SUMMONER 2.0 BACKPACK - BLACK TARP
Lowe alpine Depot 25L Daypack - Black
Fjallraven ULVÖ 30 - Black

或者有其他差唔多款可以推薦下比小弟 麻煩咁多位
我放$850 ching啱唔啱?
真心有心放 搵有緣人收留佢
唔記得問咩色
黑色
sor ching 唔鍾意黑色
Ok唔緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞