[背囊撚][9] 返工 返學 出街 行山 露營 旅行 都要揹背囊

1001 回覆
40 Like 15 Dislike
請問有冇人用過?
材料唔得 用幾用就變型
感覺得平價啤膠料

payme 消費券 ,呢間得
https://www.instagram.com/lifesportsh.k/
Tks仲以為佢地唔收payme
Ching 邊到有
神秘農場21L實唔用實?
想買過平時返工同旅行用
依家用緊fjallraven ulvo 23L
少左2,但23又唔覺好大
全部黃店都係水魚店
屌你老母
旅行應該唔夠
同埋佢係窄身
件嘢厚啲都未必放到
咁用返ulvo 好似好d
我主要都係放相機加d垃雜野
衫唔厚,可能係走個時先塞入去
Ulvo 23好用?未睇過實物 好似幾靚仔
輕身,幾舒服
不過略嫌佢出面個格細,同埋兩邊網袋鬆
MR 21L係幾好咩
但旅行一定唔夠同埋好用
首先佢d拉鍊比較難拉 唔知係咪我問題
咁你旅行實會成日拎野
同埋佢21L窄身唔係放到好多野
番工就冇問題
本身啱啱先留意到有able carry max呢個袋
望落都幾靚仔幾啱心水
但見到你呢個用咗4個月就咁樣 即刻淆淆地
咁我都係用返ulvo23
本身有個不死鳥,但覺得佢本身重
hellolulu 啲質素如何
睇返單係買左兩個月
不過佢已經即刻寄個新比我
可能真係要試下實物先知
因為我用番神秘農場 2day assault
兩邊裝水個袋都好鬆 係咩得舒服
但大左小小
拉鍊唔係你問題,下下要捉住頭位拉🫠
Patagonia 好唔好用?
見佢d款都ok 但無乜人講

EVERGOODS x Carryology Phoenix V2
好正亦好貴
用緊?想知會唔會出正常版
Carousell 有兩三個
但要賣腎先攪得掂

應該唔會咁快出正常fabric 既CTB26 啦
有mystery ranch 1day assault同evergood cpl24
依2個雖然用料同樣係好正 但平時返工揹MacBook pro同少少文件已經好重 尤其依家夏天又重又熱好辛苦
早排頂唔順是但係屋企拎左個cheap cheap薄料背囊揹即刻輕好多 放工就算行多一陣街都唔會好辛苦

想問下大家有冇d輕身d但用料都唔錯既背囊推介最好20L以內 唔想太大個
暫時睇中Bellroy Transit Workpack 大家點睇
香港幾時先有黑色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞