[圍爐區] 老老豆豆,有幾多人係走唔到/唔會走

1001 回覆
2994 Like 72 Dislike
以前:讀書勤力啲 搵份好工
依家:綜援 求求其其一日啦屌
一齊躺平
香港變咗,就算係被迫改變都好,變咗就係變咗。

好似情人變咗心,係有好多快樂回憶唔捨得,但最終佢變成怪物你都係要走。
生死存亡之際講感情,真係痴線
以色列人當初係咪應該話:我好愛呢個地方啊我地唔好走一齊睇住佢變成點啦

係嘅話都幾肯定佢一定會亡硬國

唔走呀
你又諗下,你過左去先,遲啲咪可以帶埋伯母過去
不過美國醫療費好貴呢樣巴打你又要諗諗佢先
發現上面加密既留言者無你份, 但你應該都係另一種ON9
係唔撚識字既ON9, 我都驚你呢D撚屌睇唔明
特登打埋 "原因 冒號", 再分埋段比你
係要跳出黎比我屌多獲

你要講有伴侶丫嘛, 好丫
咁我同你講埋家庭, 你唔係咪100%唔生仔先?
咁生埋仔, 你就要諗埋下一代架啦
咁又係兜返我上面個point,
就因為而家生活左既1/5 ~ 1/4 人生, 而去限死埋自己剩低既人生
係值得既? 如果你係覺得值得, fine
咁其實你可以唔洗回應我呢D支持人走既留言
因為你都識講, 每個人都有自己既考量
咁無需多言
有時都幾失望
你話民主係咪一定好,我覺得唔係
反而講民本我會鐘意d,民為本,君為輕
要賢能治國,但好遺憾
唔覺得依家班官係賢能…
無人監察,人只會越黎越墜落…
好似最近爆出收禮盒咁…
你覺得e家無問題唔洗走, 咁你好好學會做9菜, 我會期待你比人割9菜的新聞
其實呢到好多人唔走住都係覺得未燒到埋身
同連登仔平時笑支那人中鐵拳一樣
話人on9
冇BNO呀屌
當年老豆覺得就快回歸整嚟冇用 結果就冇BNO
北極熊係啲冰融緊果時都有同一個問題
冇BNO走唔到
真係拆屋嘅話你已經走唔到啦傻鳩
你唔係真係以為到個時仲輪到你有得揀啊嘛?
再補充多句解釋, 驚你唔撚明點解我屌9你呀

呢個PO係大家share insight去討論
咁加乜撚野密呀 屌你老母
剩係會員討論呀? CD ROOM 無黃絲既?
加密既理由係乜呀? 驚比人知呀?
驚比人知咁索性咪撚留言啦屌
短期內真係走唔到
你估得十萬八萬個邊無人無物去食屎咩
even真係有 人哋辛苦緊都唔夠膽講出黎俾班cctoy串啦
https://youtu.be/4QXtt4yXFcU

聽下呢首歌唱乜先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞