[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike

用左呢張做電腦wallpaper好多年了

我手機wallpaper
悶到係咁飛....幾時返黎呀
呢期唔錯
真正睇完一集
其實亨敦真係唔想返無挑?
每次歌謠祭佢嗰part 都特別好睇

個人認為佢想 但係做唔到
因為做無挑壓力太大,令到佢驚個病會復發,一旦復發嘅話佢又要再次下車,唔只令自己受傷,更加會對無挑造成影響
我覺得佢唔想無挑為佢而冒險,所以一直都冇表明想重返無挑嘅諗法
而且佢又有家室,如果自己又病,會冇人頂住個家
事實上亨敦太多野要負擔啦,所以要揀佢覺得最安全同舒服嘅路行

之前睇返佢錄是的我們在一起依首歌果陣喊,佢都覺得無挑好辛苦,但係咁多年咩困難都捱過到,依加又點會因為驚做無挑太辛苦而唔返

利申 冇任何證據

嗰集真係睇到我喊晒
好可惜 明明咁深感情
之前有篇文話無論係佢定弘哲應該都係怕影響無挑而唔想返 就係愈珍惜個節目先愈多嘢諗
今日(6月20日),MBC綜藝節目《無限挑戰》方面表示演員裴正男將於明日(6月21日)
起進行三天兩夜的錄製。
相關人員表示:「因節目需求,我方向裴正男提出了出演的邀請。明日起,裴正男將進行
三天兩夜的錄製行程,至於錄製內容為何,目前不方便向大家透露。」
先前,裴正男曾出演「未來藝能研究所特輯」和「現代舞蹈特輯」等,本次第四次出演《
無限挑戰》的裴正男將展現何種面貌,令觀眾備受期待。
此外, MBC綜藝節目《無限挑戰》於每週六晚間6時25分播出。

連續幾集都會有佢, 我諗佢應該變固定
今日(6月20日),MBC綜藝節目《無限挑戰》方面表示演員裴正男將於明日(6月21日)
起進行三天兩夜的錄製。
相關人員表示:「因節目需求,我方向裴正男提出了出演的邀請。明日起,裴正男將進行
三天兩夜的錄製行程,至於錄製內容為何,目前不方便向大家透露。」
先前,裴正男曾出演「未來藝能研究所特輯」和「現代舞蹈特輯」等,本次第四次出演《
此外, MBC綜藝節目《無限挑戰》於每週六晚間6時25分播出。

起進行三天兩夜的錄製。

應該會完全無意欲睇
起進行三天兩夜的錄製。

應該會完全無意欲睇

其實佢好好笑咩 我真係唔多覺

另外泰浩勞升左梁世亨做固定 所以裴正南就係非固定成員
@劉在石吧_yoojaeseokBar

#無限挑戰# 【無挑金泰浩PD"裴正男半固定?...這話反而是負擔」】
對今日新聞金泰浩PD表明了立場:
確實有三天的拍攝,什麼內容還不能說。
固定,半固定這類的說法對因為我們需要而邀請來的嘉賓反而是負擔,明天的拍攝因為主題需要裴正男所以邀請了。 ​​​​

相關人士透露,無限挑戰21日起進行三天兩夜的旅行為主題的拍攝。嘉賓裴正男也將在未來藝能研究所,李孝利特輯,金秀賢特輯後連續第四次出演。 ​​​​

裴正南睇到我自己都尷尬埋一分

佢直頭連上普通綜藝都唔識啦
比佢做無挑固定

比佢做無挑固定

其實佢係咩水

正職係咩
@劉在石吧_yoojaeseokBar

#無限挑戰# 【無挑金泰浩PD"裴正男半固定?...這話反而是負擔」】
對今日新聞金泰浩PD表明了立場:
確實有三天的拍攝,什麼內容還不能說。
固定,半固定這類的說法對因為我們需要而邀請來的嘉賓反而是負擔,明天的拍攝因為主題需要裴正男所以邀請了。 ​​​​

你不邀請的話問題就解決了

比佢做無挑固定

咪係 真心唔知佢黎做咩
裴正男同光熙有咩分別呢?唔好啦
裴正男同光熙有咩分別呢?唔好啦

仲衰撚過光熙

比佢做無挑固定

咪係 真心唔知佢黎做咩

嘉賓都做唔掂 用固定

比佢做無挑固定

咪係 真心唔知佢黎做咩

嘉賓都做唔掂 做固定
今日MBC綜藝節目《#無限挑戰#》#金泰浩#PD就無挑第6名成員以及#盧弘喆#回歸問題,在記者採訪中表達了明確立場。
記者:單刀直入地問,盧弘喆會回來嗎?
金PD:今天昨天關於#裴正南#進入《無限挑戰》的問題議論紛紛,也聽到了許多關於他和盧弘喆是否會加入節目的好奇和建議,我先說結論吧,盧弘喆決定不回《無限挑戰》了。
記者:可以看做是“盧洪哲放棄回歸”嗎?
金PD:是,去年開始節目組和#劉在錫#,#HAHA河東勳#等人跟盧弘喆談過好幾次,最近聽到的結論是“目前很難回到《無限挑戰》了”。
記者:這是觀眾和節目組以及成員們都感到惋惜的事情。
金PD:盧弘喆這三年時間有在《無限挑戰》之外的工作,和他自己想要實現的生活。不能一味地讓他講義氣立刻回到節目來,更應該尊重他的想法,這並不代表他不愛《無限挑戰》了,他從來沒有忘記過對《無限挑戰》粉絲們的感激和愛。
記者:您給個準話,裴正南會加入《無限挑戰》嗎?
金PD:並不是這樣,我們之間還沒談過這個問題。
記者:除了盧弘喆,也很好奇“固定”,“半固定”以及“新成員”等人員構成的問題。
金PD:過去幾個月時間勉強地空著位子,但是我們判斷不能再等待下去了,今天裴正南參與了無挑錄製,無挑尋找新人物並且等到新人適應,不僅是裴正南我們還需要很多人的幫助,要融合在已經合作了10多年的成員們之中不是件簡單的事情。
記者:那麼短時間內還是5名固定成員和“幫忙的成員”體制嗎?
金PD:是的,對已經熟悉6人、7人體制的觀眾們而言,現在的5人體制非常彆扭,讓5名成員分擔80分鐘的節目也很對不起他們。
記者:最後再說一句話吧。
金PD:雖然#鄭亨敦#正式退出盧弘喆決定不回來讓很多人感到遺憾,對今天參加拍攝的成員們而言無限挑戰是現實,也是生命中相當重要的部分。而且所謂的“成員們”是無挑必須守護的珍貴財產,在不遠的未來我們向大家告別之前都要竭盡全力去做,今天也下定了這樣的決心來錄製節目,感謝大家。

再見洪哲 希望幻滅了
放棄無挑了 一直以來睇 5/6人無挑都係為左等 盧f1,吉兒,亨敦回歸,但金泰浩已表明f1,敦兒唔會返黎,我都冇任何藉口繼續睇無挑 雖然仲有4位正式成員留係無挑,但無可否認,無挑已不再無挑了

各位巴打要好好珍惜仲有無挑睇嘅時間

永遠支持super 7
放棄無挑了 一直以來睇 5/6人無挑都係為左等 盧f1,吉兒,亨敦回歸,但金泰浩已表明f1,敦兒唔會返黎,我都冇任何藉口繼續睇無挑 雖然仲有4位正式成員留係無挑,但無可否認,無挑已不再無挑了

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

下 無挑一開始都唔係super 7啦
唔睇就唔睇啦 唔好講冠冕堂皇嘅理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞