[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike

依個咩畫面

個畫面完全唔掂 不論不類
裴正南睇到我自己都尷尬埋一分

agger
又唔出聲 出聲又唔好笑 又細聲 把聲又沉 唔知做乜鳩
盧洪哲而做親啲新綜藝節目, 個個都幾集就腰斬, 某程度上都增加左佢既壓力. 我估佢想風光回歸無挑, 而家返去驚俾人話只係因為撈唔掂
個人感覺黎講 我真係唔鍾意梁生
成日係到笑其他人 又唔係真係好笑 又係到懶係野咁 之前hidden card個集見到啲gagman係咁叫佢個名 佢又好享受咁 雖然某程度上都係節目效果 但見到佢咁就覺得好反感

咁就係兄弟班同同事分別, 大家都左咁多年, 有時咩位係搞笑, 講完大家明, 但眼見俊河有時俾人係真串親, 真著火, 以前都係冤枉表情多, 現在多幾分真心
裴正南睇到我自己都尷尬埋一分

agger
又唔出聲 出聲又唔好笑 又細聲 把聲又沉 唔知做乜鳩

以前連大牌都唔敢上無挑, 點解呀, 因為大家都知無挑最好睇係幾個人之間的默契, 火花, 現在只係一班同事翻工打卡, 客氣地你串我, 我串你, 連情景劇都做唔到, 唉
個人覺得盧洪哲係一個懦夫, 無錯, 佢翻到無挑一定被人插, 做咩都會被人放大, 但咁又點呢? 你係無挑出身就好明白無挑一向都俾人放大

盧生成日用怕傷害無挑做藉口, 唔通金pd, 劉在石等人無諗過會點? 講咁多野都係自己唔敢面對, 但問題, 隻鑊你有份搞出來, 點解唔可以用勇氣去面對?

試過, 觀眾唔接受, 無辦法, 但自己又走去做其他節目好似想闖新天地出來? 你有無諗過無挑班人係幾想你翻去一齊同甘共苦呀

題外話, 吉應該想做翻個音樂人, 佢個專業係度, 無人可以講咩, 但我都想佢翻無挑

現在無挑我用無聊, 打感情牌玩落去, 但可以玩幾耐?我都替4個舊人辛苦, 新加入果幾個除左只係令無挑變做一個普通綜藝節目, 咁樣的無挑教我如何呢?

sorry, 講到一舊舊

我都係咁諗
見無挑宜家咁佢都唔翻黎
我覺得佢驚自己受傷多過無挑受傷

洪哲原本做乜角色? 詐騙犯 瘋孩子

醉駕之後啲人真係鬧佢詐騙犯啦 仲做得好個角色咩

上次YOLO大神打電話畀佢扮到以前咁叫佢“YA你個詐騙犯”雖然似係試水溫 但我諗洪哲聽到嗰時心入面都會打個突

對佢嚟講 無挑雖然無咗佢但係仍然生勾勾 出咗釜山追擊、幸運信好多經典

雖然金泰浩佢哋撐得好辛苦 但自己未必係想像中咁不可或缺 都無謂自己再返去搞到無挑畀人鬧啦

因間佢返去再出第二啲事要二度下車 對其他成員再造成傷害 佢真係內疚一世

我諗佢都考慮咗好多嘢先講唔返嚟

打咗咁多字幫佢開解 諗下諗下 你個懦夫自己的屎自己抹快啲返嚟啊
個人覺得盧洪哲係一個懦夫, 無錯, 佢翻到無挑一定被人插, 做咩都會被人放大, 但咁又點呢? 你係無挑出身就好明白無挑一向都俾人放大

盧生成日用怕傷害無挑做藉口, 唔通金pd, 劉在石等人無諗過會點? 講咁多野都係自己唔敢面對, 但問題, 隻鑊你有份搞出來, 點解唔可以用勇氣去面對?

試過, 觀眾唔接受, 無辦法, 但自己又走去做其他節目好似想闖新天地出來? 你有無諗過無挑班人係幾想你翻去一齊同甘共苦呀

題外話, 吉應該想做翻個音樂人, 佢個專業係度, 無人可以講咩, 但我都想佢翻無挑

現在無挑我用無聊, 打感情牌玩落去, 但可以玩幾耐?我都替4個舊人辛苦, 新加入果幾個除左只係令無挑變做一個普通綜藝節目, 咁樣的無挑教我如何呢?

sorry, 講到一舊舊

我都係咁諗
見無挑宜家咁佢都唔翻黎
我覺得佢驚自己受傷多過無挑受傷

洪哲原本做乜角色? 詐騙犯 瘋孩子

醉駕之後啲人真係鬧佢詐騙犯啦 仲做得好個角色咩

上次YOLO大神打電話畀佢扮到以前咁叫佢“YA你個詐騙犯”雖然似係試水溫 但我諗洪哲聽到嗰時心入面都會打個突

對佢嚟講 無挑雖然無咗佢但係仍然生勾勾 出咗釜山追擊、幸運信好多經典

雖然金泰浩佢哋撐得好辛苦 但自己未必係想像中咁不可或缺 都無謂自己再返去搞到無挑畀人鬧啦

因間佢返去再出第二啲事要二度下車 對其他成員再造成傷害 佢真係內疚一世

我諗佢都考慮咗好多嘢先講唔返嚟

打咗咁多字幫佢開解 諗下諗下 你個懦夫自己的屎自己抹快啲返嚟啊

只能講句, 蜀中無大將 廖化作先鋒, 釜山追擊都叫經典😓😓

其實佢一翻出來就行錯左, 點解唔翻無挑呢? 有全韓國最top的制作團隊, 有最top mc, 由出道一齊做起, 金泰浩唔難幫佢搞番好個形象, 你自己走去做個流浪節目, 個pd都當係打份工, 佢點會諗咁多野幫你洗底
如果six man個陣係揀張東民同柳柄宰會好過而家
放棄無挑了 一直以來睇 5/6人無挑都係為左等 盧f1,吉兒,亨敦回歸,但金泰浩已表明f1,敦兒唔會返黎,我都冇任何藉口繼續睇無挑 雖然仲有4位正式成員留係無挑,但無可否認,無挑已不再無挑了

各位巴打要好好珍惜仲有無挑睇嘅時間

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

下 無挑一開始都唔係super 7啦
唔睇就唔睇啦 唔好講冠冕堂皇嘅理由

但SUPER 7係無挑最輝煌、最高峰既時候嘛

依家阿貓阿狗都可以上黎做半固定....長期嘉賓

搞到成個質感差哂

做長期project真係好難睇囉

無挑今時今日咁嘅局面真係多謝super7
唔係吉同洪哲醉駕會搞到宜家咁?
先唔好講亨敦悶足n年先瘋狂存在感
就算super7先係高峰 低谷都係super7成員搞出黎

就係你哋班人係又話 唔係又話
入無挑郁啲就俾人話 吃力不討好
燙手山芋邊個肯接先...

我唔會質疑super7 (係我心目中經典係super6)
但係洪哲話左唔返 唔可能返到以前
而家super4咁辛苦都捱落黎
光熙追擊戰新風格新character hard carry釜山公開特輯同綜藝之神特輯
你要過主就過 唔需要講埋啲咩不再無挑
無挑靈魂係金泰浩

agger
我討厭梁世亨但唔討厭佢做無挑成員
因為我知道我幾討厭佢
但再咁罵落去 無意思
唔通無挑要做個牆頭草
你唔鍾意 我就唔要佢
強逼舊成員上車 因為你地鍾意?
無挑唔係你哋既玩具
大家可以唔接受金pd 既決定
但你哋夠膽講你比金pd更了解而家既情況?

夠啦 一開始洪哲已經講明唔返
由頭到尾佢都唔想返
接受現實啦

我個時都係支持柳柄在架 無啦啦選光熙真係估佢唔到

如果依家加人其實加柳柄在仲好啦
就講上次個綜藝研究所表現都好過果個阿叔

我個時都係支持柳柄在架 無啦啦選光熙真係估佢唔到

如果依家加人其實加柳柄在仲好啦
就講上次個綜藝研究所表現都好過果個阿叔

但一開始唔加柳柄在,而家再加好似好奇怪
不過覺得柄在真心ok 好感過梁生 識玩過光熙
好老實 無挑呢d節目真係好豬頭骨
好睇唔好食
又困身 責住感又大 有時d project又痴線
人工待偶又唔係話好好
人生有好多野係應該去試下同體驗

f1唔返黎 其實我會理解到 唔單止係佢返黎會比人鬧咁簡單 而係佢做無挑會令到佢好多其他野做唔到
唔打唔撞下車 佢有新生活 其實對佢未嘗唔係好事

老老豆豆 我唔覺得一個成年人會對酒駕內疚成世
佢唔想返先係事實
大家應該接受 而唔係屌9佢囉
好睇唔好食
人工待偶又唔係話好好

f1唔返黎 其實我會理解到 唔單止係佢返黎會比人鬧咁簡單 而係佢做無挑會令到佢好多其他野做唔到

佢唔想返先係事實

洪哲唔返就算啦
宜家係super7 fans 唔放過無挑
兩個醉駕 向觀眾道歉嘅係剩返低嘅人
宜家加人話 唔加請嘉賓又話
現實係對super7 耿耿於懷就冇可能接受到其他人
對剩返低嘅人仲有金泰浩好唔公平
好睇唔好食
人工待偶又唔係話好好

佢唔想返先係事實

若果你係無事無幹, 做到中途話退出, 唔做, 好似JJ咁, 當完兵都無翻來啦, 無問題, 無人會問侯你
但盧生唔同, 佢搞到一鑊粥, 之後又話受傷又怕點咁, 被人覺得佢係唔敢面對多過怕受傷

真心講一句, 人一生有無數次機會犯錯, 但有機會可彌補犯錯的機會又有幾多個? 身邊有一班咁願意幫你的團隊你都搞成咁, 我對佢非常失望
好睇唔好食
人工待偶又唔係話好好

佢唔想返先係事實

洪哲唔返就算啦
宜家係super7 fans 唔放過無挑
兩個醉駕 向觀眾道歉嘅係剩返低嘅人
宜家加人話 唔加請嘉賓又話
現實係對super7 耿耿於懷就冇可能接受到其他人
對剩返低嘅人仲有金泰浩好唔公平

我記得盧生走左後, 亨敦未下車前都話過, 再走一人就唔做~
無挑咁辛苦佢地都可以頂得住, 無非係大家兄弟班, 頂硬上
明秀就好明顯啦, 除左無人同佢一唱一和外, 我都感覺佢無咩癮~ 現在無挑只係死頂, 但我預見不久的將來就會結束, 到時盧生你都補鑊都無得補, 佢只會被人當成無挑終結者, 係韓圈更難行
好睇唔好食
人工待偶又唔係話好好

佢唔想返先係事實

話懦夫果條友

講埋D野都弱Q智
mola mola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞