[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
佢地真係好努力
其實生化房 一除除淨器就閉氣 裝返先吸返氣得唔得?
搞到我都想體驗下

好似唔淨只吸 佢經個管入個罩接觸到皮膚已經賴野

但係佢地隻手都無保護喎 大神出返黎個樣好似老左十年咁

大神個樣出返黎特別殘 梁世亨都冇變過
搞到我都想體驗下

條油最遲先除
公司個集同人肉洗衣機個集好好睇 睇左好多次
好想再睇翻欺詐犯
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

係咪類似胡椒噴霧咁
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

同埋梁好快帶返好個過濾
幾集都好似幫梁整對翼個下 反而由無感變反感
我都係第一次見大神咁殘
其實生化房訓練即係點 捱毒氣?
而家好似無人粉字咁
見到班大叔咁真係好心痛
雖然明秀自己走佬先但都唔怪得佢 佢睇落真係辛苦
未憎過梁世亨但見到在石搞到咁真係好撚嬲
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

同埋梁好快帶返好個過濾
我都係第一次見大神咁殘

係 真係第一次覺得梁咁撚可憎
呢兩集一定係呢一年最好笑既,好耐未試過笑咁耐
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

係咪類似胡椒噴霧咁

字幕打CS氣體
即係928食過既催淚彈
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

係咪類似胡椒噴霧咁

字幕打CS氣體
即係928食過既催淚彈

明秀仲用手抹左下眼
之前睇HT講過梁鏡頭外好嚴肅同認真 一開鏡就變左第2個人咁 個人認為佢幫左無挑都幾多 如果得光熙一早收左皮 梁急才掂 大神都讚佢 雖然有時真係過火左
《世所放》改版升級 朱相昱Henry等成固定成員

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=348485
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

係咪類似胡椒噴霧咁

字幕打CS氣體
即係928食過既催淚彈

明秀仲用手抹左下眼

其實依個特輯幾好
可以用嚟增進新人同舊班底嘅感情
又令大家對佢地嘅認識多咗
[size=2][pink]btw我好賤 想睇洪哲入生化房 肯定教主
呢兩集一定係呢一年最好笑既,好耐未試過笑咁耐

NBA球星Stephen Curry以嘉賓身份參與錄製無限挑戰

Stephen Curry 在下周將會和無限挑戰的成員們見面。

根據業界表示,金州勇士隊Stephen Curry在7月26-28在韓國有籃球活動的行程,而在海 外行程其中,他將會和他的親兄弟,也是NBA籃球選手Seth Curry一起參與無限挑戰的錄製。

過去無限挑戰有和許多國際運動選手合作,包含 2005 網球女將 Maria Sharapova,2006 MMA 拳擊手 Fedor Emelianenko,2007 足球選手Thierry Henry。
搞到我都想體驗下

條油最遲先除

同埋梁好快帶返好個過濾
我都係第一次見大神咁殘

係 真係第一次覺得梁咁撚可憎

都唔明點解最遲除
好反感
生化房睇到我自己都好心up

岩岩睇到呢PART 班後生仔都

大叔們真係搵命博
第一次見到大神面都青哂流哂眼水鼻水
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

有無人對正南一啲都唔反感,對梁好反感
NBA球星Stephen Curry以嘉賓身份參與錄製無限挑戰

Stephen Curry 在下周將會和無限挑戰的成員們見面。

根據業界表示,金州勇士隊Stephen Curry在7月26-28在韓國有籃球活動的行程,而在海 外行程其中,他將會和他的親兄弟,也是NBA籃球選手Seth Curry一起參與無限挑戰的錄製。

過去無限挑戰有和許多國際運動選手合作,包含 2005 網球女將 Maria Sharapova,2006 MMA 拳擊手 Fedor Emelianenko,2007 足球選手Thierry Henry。

成日都請到運動明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞