[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
金泰浩出走開新節目好過啦

無挑真係好難再有突破
💔💔盧洪哲(永遠退出)
金泰浩出走開新節目好過啦

無挑真係好難再有突破

就算做新節目都希望有個好啲嘅Ending
望住裴正南好撚老尷
都唔知做緊乜
【日刊體育獨家】[鄭亨敦-金成柱新綜藝<我的女人的手機>來襲!] 27日,據藝能局相關人員表示:" #鄭亨敦# - #金成柱#兩人將擔任KBS新試播綜藝<我的女人的手機>(暫譯)的MC,預計在7月14日進行錄製".該節目是通過查看異性的手機然後進行配對的一檔戀愛綜藝節目,也是KBS自2000年代初播出的<玫瑰的戰爭>之後,時隔許久再次推出的戀愛綜藝節目.鄭亨敦和金成柱也繼<拜託了冰箱>之後再次合作,在節目中變身丘比特為嘉賓們牽線.期待~
睇到洪哲話唔返
已經冇乜心繼續睇無挑

睇佢地係跳舞呢集,心諗做乜鳩
睇到洪哲話唔返
已經冇乜心繼續睇無挑

睇佢地係跳舞呢集,心諗做乜鳩

【日刊體育獨家】[鄭亨敦-金成柱新綜藝<我的女人的手機>來襲!] 27日,據藝能局相關人員表示:" #鄭亨敦# - #金成柱#兩人將擔任KBS新試播綜藝<我的女人的手機>(暫譯)的MC,預計在7月14日進行錄製".該節目是通過查看異性的手機然後進行配對的一檔戀愛綜藝節目,也是KBS自2000年代初播出的<玫瑰的戰爭>之後,時隔許久再次推出的戀愛綜藝節目.鄭亨敦和金成柱也繼<拜託了冰箱>之後再次合作,在節目中變身丘比特為嘉賓們牽線.期待~

呢個組合
最近吉有無消息?

呢個組合

當年拜冰一出時,已經立即睇仲覺得好正,呢個有中字的話都睇下先
最近吉有無消息?

好似冇 仲諗住佢會再做smtm producer

我都係 上年佢作既瘋子我覺得係成
最近吉有無消息?

好似冇 仲諗住佢會再做smtm producer

我都係 上年佢作既瘋子我覺得係成季入面最好聽既,好鐘意呢d好重感情既rap

寧願無挑係高峰完結 都唔想佢係低谷收皮

唔同電視劇,最後一集多數收視最高,做綜藝唔會係高峰完結,永遠都係收視越黎越低,直至無人關注最後就摺埋個節目佢。季播可以話係其中一個出路

寧願無挑係高峰完結 都唔想佢係低谷收皮

唔同電視劇,最後一集多數收視最高,做綜藝唔會係高峰完結,永遠都係收視越黎越低,直至無人關注最後就摺埋個節目佢。季播可以話係其中一個出路

金變態都有考慮過季度化 但係咪三大台唔可以做季度綜藝
老老實實,下集追擊戰係期待既,只係真係愈黎愈覺得唔掂,我都希望金泰浩過去tvn果d做節目算,係mbc真係太辛苦,加埋依家個狀態...無挑好似陷入一種死結咁

無挑疲態

近排d綜藝咩事 唔通要改朝換代 無挑有疲態 213退步咗仲多咗人批評 rm加咗人收視仲係冇咩升過

季播睇來係大勢所趨,睇下羅pd玩到出神入化

有咩新節目介紹番
唔想再睇而加無挑
老老實實,下集追擊戰係期待既,只係真係愈黎愈覺得唔掂,我都希望金泰浩過去tvn果d做節目算,係mbc真係太辛苦,加埋依家個狀態...無挑好似陷入一種死結咁

無挑疲態

近排d綜藝咩事 唔通要改朝換代 無挑有疲態 213退步咗仲多咗人批評 rm加咗人收視仲係冇咩升過

季播睇來係大勢所趨,睇下羅pd玩到出神入化

有咩新節目介紹番
唔想再睇而加無挑

新西遊記睇左未,笑死,我暫時只睇左第3,4季,正
自從冇咗F1同敦兒之後就冇追

近兩日都係因為有李孝利同金秀賢
先叫做睇返幾集

好似有個新節目幾好睇
搵明星去李孝利屋企做野
見到有IU

懷念下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞