[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
裴正南可能變固定...

唔好加外人啦再 一係佢換走梁生就唔錯

裴正南因為近排紅先出演啫

我都覺得佢個feel唔似會變固定
但間唔中幫吓手其實真係幫到大叔好多
就算唔出聲都多個人俾佢哋笑吓

但下集都仲有佢wor

頂唔想佢係到 成個feel根本就唔啱
裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor

呢3年有邊集個feel 啱啫
果然搵金秀賢上來宣傳新戲
孝利一開始串鳩死矮仔
大快人心
想問韓國邊到有無挑紀念品賣?

想買無挑帽,袋果類
孝利一開始串鳩死矮仔
大快人心

我都有睇
孝利一開始串鳩死矮仔
大快人心

我都有睇

爽到
今日喺會展返工,聽到同事鍾意睇無挑好開心

但我冇拎佢電話作進一步交流

裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor

俾d大叔取笑幾好睇既 不過唔會係固定既材料 搵都應該搵柳柄在啦

我覺得佢一集半集都ok 但固定就麻麻
孝利一開始串鳩死矮仔
大快人心

我都有睇

爽到

你是固定成員嗎

返旅遊展?

返旅遊展?

樓上啲畫好可愛
裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor

個個咩藝能研究所根本就係Sixman 2

樓上啲畫好可愛

坐頭頂果個係咪梁生
樓上啲畫好可愛

坐頭頂果個係咪梁生

應該係
其實我開始接受到佢係固定成員
但佢始終冇嗰種family feel

但幅圖真係好得意
孝利真係好正

好得意

得意到想做wall paper
【OSEN】[利特-鄭亨敦-趙宇鐘<夏洛克的房間>7月3日開播!] 19日,MBC方面表示:"以調查組長#鄭亨敦#為首,推理小說狂#趙宇鐘#,#Super Junior#隊長#利特#,#AOA#隊長#智玟#,演藝界的柯南#DinDin#以及現實科技搜查隊隊長權一勇(暫譯)將作為神探夏洛克出演2部作試播節目#夏洛克的房間#(暫譯)".該節目是以重演犯罪現場為主題的節目,目前已完成錄製.另,這也是鄭亨敦從#無限挑戰#下車後時隔1年零8個月回歸MBC綜藝節目.期待

用左呢張做電腦wallpaper好多年了
其實亨敦真係唔想返無挑?
每次歌謠祭佢嗰part 都特別好睇
其實亨敦真係唔想返無挑?
每次歌謠祭佢嗰part 都特別好睇

個人認為佢想 但係做唔到
因為做無挑壓力太大,令到佢驚個病會復發,一旦復發嘅話佢又要再次下車,唔只令自己受傷,更加會對無挑造成影響
我覺得佢唔想無挑為佢而冒險,所以一直都冇表明想重返無挑嘅諗法
而且佢又有家室,如果自己又病,會冇人頂住個家
事實上亨敦太多野要負擔啦,所以要揀佢覺得最安全同舒服嘅路行

之前睇返佢錄是的我們在一起依首歌果陣喊,佢都覺得無挑好辛苦,但係咁多年咩困難都捱過到,依加又點會因為驚做無挑太辛苦而唔返

利申 冇任何證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞