[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
拍試鏡片段好好笑
特別 係大神扮get out georgina 笑到噴水
拍試鏡片段好好笑

笑到我癲左
拍試鏡片段好好笑

笑到我癲左

除左皮膚白左d之外都好似
老爹搵釣魚界洪常秀拍片笑死我
拍試鏡片段好好笑

笑到我癲左

條友仔好好笑 正南而家隨傳隨到咁

釣魚界洪常秀係邊集無挑出現過
小漫得番360 p 既
[quo te]小漫得番360 p 既[/quote]
Google問題
Helloidol 都幾快更新
8月14日,JTBC方面表示,諧星金國鎮、盧弘喆、模特兒韓惠珍(音)將共同主持全新綜藝節目《請喊我的名字—喊名會》(以下簡稱《喊名會》 )。

《喊名會》將透過「名字」來​​觀察社會的側面,作為韓國首個同名同姓者的「社交生活俱樂部」,將裝載以相同名字生活的人們之間的歸屬感,同時也將展現時代的驟變與另一種生活的側面。屆時,金國鎮、盧弘喆、韓惠珍將作為MC,與同名同姓的出演者們之間展開積極溝通。此外,節目組還將邀請社會學家、統計學家、歷史學家、記者、法學家、大數據專家、姓名學家等各種領域的專家們一同出演,展開對名字的分析。

另外,《喊名會》由綜藝節目《金濟東的Talk To You-你不用擔心》導演李民洙(音)執導,計劃於10月首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=354572

韓國綜藝真係好多諗頭

賣去中國好值錢

照抄就得點解要買

有無 無挑最新幾集下載link
因為去左日本 聽日番黎 諗住坐飛機睇
想問下摔角特輯係咪冇高清
上網搵到個D全部都係360P都唔知有冇仲要有黑邊
有無 無挑最新幾集下載link
因為去左日本 聽日番黎 諗住坐飛機睇

大連生活網/小漫/第一版
Jack好正
拍試鏡片段好好笑

笑到我癲左

Nonononononononono
haha做呢d on9野好正
飛機師

係咁播啲on9兒歌
haha做呢d on9野好正
飛機師

係咁播啲on9兒歌

佢個氧氣罩

你要DL定線上?

你要DL定線上?

小漫有480P喎
http://vul3a04snsd.com/archives/221
湯丸幾時睇返等無挑啊
其實睇無挑嗰陣,當劉在石嗌無限~~
係咪得我會跟住一齊做挑戰
精神病已患
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞