[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要
幫左幾個大哥分擔左好多節目壓力

我唔知點解d人憎佢
即食 分擔到分量 又唔撞角色 我覺得好洗好用
d人成日屌佢 比我感覺係= 冇追開既人屌老爹一樣

完全認同
韓國兵營比我想像中有D出入,做早操唱軍歌,定呢個營特別D

好似只係新兵訓練營

睇真正的男人好似都係早會 會9up幾句 然後跑佢老味

好似只係新兵訓練營

睇真正的男人好似都係早會 會9up幾句 然後跑佢老味

其實真係唔明點解有得比人入去拍節目

因為太多人企圖逃避兵役
所以拍呢類節目黎宣傳
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

完全認同

非常認同,覺得世亨真係幫到好多,正南如果肯再做都冇問題 永遠支持無挑大叔們
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

完全認同

非常認同,覺得世亨真係幫到好多,正南如果肯再做都冇問題 永遠支持無挑大叔們

呢幾集佢地真係好洗底 睇完我都開始接受佢地
生化房睇到我自己都好心up

岩岩睇到呢PART 班後生仔都
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

我估好多係super7時代入坑 有種好深既感情 所以無論咩人加入都會覺得爭啲爭啲既感覺 其實梁生我相信私底下係好尊重呢班前輩 只不過係為左節目效果先咁 雖然有時有啲位係過火左

冇錯
係同rm一樣
fans睇耐左就對新人抗拒
我都好想洪哲返黎
但呢家已經冇可能
世亨又幫左一段時間
點解唔可以接受下佢

而家rm post都接受晒兩個新人

我睇rm早過睇無挑 我對rm新人完全唔討厭仲覺得幾好 但我就係接受唔到梁世亨 不過無可否認佢今集無挑啲態度幾好

大叔們真係搵命博
第一次見到大神面都青哂流哂眼水鼻水
企都企唔穩
教官都頂唔順明秀

笑到我仆街

估唔到教宫都頂唔順

大叔們真係搵命博
第一次見到大神面都青哂流哂眼水鼻水
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

今集完全係幫果兩個新人刷好感,同埋生化房果下真係好笑又有啲心酸
仲有夜晚點名果下連教官都失手
b
其實生化房 一除除淨器就閉氣 裝返先吸返氣得唔得?
搞到我都想體驗下
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

完全認同

梁既style 成個黃祖藍咁
明秀心跳
其實生化房 一除除淨器就閉氣 裝返先吸返氣得唔得?
搞到我都想體驗下

好似唔淨只吸 佢經個管入個罩接觸到皮膚已經賴野

但係佢地隻手都無保護喎 大神出返黎個樣好似老左十年咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞