[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
俊河d戲係幾好
新人留名
係荷里活個二手書展執到本十年淬鍊 劉大神 勁新淨

如果係大神自己寫先會買
覺得朴明秀認真做都戲好好
梁幾時先收皮
梁生柒小陣好嗎
見親大明星一舉一動都成個鄉下佬出城咁
失禮死人,仲要以為好撚風趣果度攞命
好心照下塊鏡先啦成日叻唔切
上次curry有幾野都唔撚想理佢
梁生柒小陣好嗎
見親大明星一舉一動都成個鄉下佬出城咁
失禮死人,仲要以為好撚風趣果度攞命
好心照下塊鏡先啦成日叻唔切
上次curry有幾野都唔撚想理佢

咁老爹都係啫
jack black 真係完全無架子 好落力俾反應
不過後半集都幾冷場feel
house of cards
佢地參觀個studio係咪la la land個景
梁幾時先收皮

Jack Black : who is this ????
梁幾時先收皮

Jack Black : who is this ????

但佢答new member
洪哲係梨泰院既書店

洪哲係梨泰院既書店

個神壇
梁生個d真係柒到要飛左佢
洪哲係梨泰院既書店

個神壇

淨係睇張相都已經好笑過 梁生 成年既表現
洪哲係梨泰院既書店

個神壇

佢張相好正
8月14日,JTBC方面表示,諧星金國鎮、盧弘喆、模特兒韓惠珍(音)將共同主持全新綜藝節目《請喊我的名字—喊名會》(以下簡稱《喊名會》 )。

《喊名會》將透過「名字」來​​觀察社會的側面,作為韓國首個同名同姓者的「社交生活俱樂部」,將裝載以相同名字生活的人們之間的歸屬感,同時也將展現時代的驟變與另一種生活的側面。屆時,金國鎮、盧弘喆、韓惠珍將作為MC,與同名同姓的出演者們之間展開積極溝通。此外,節目組還將邀請社會學家、統計學家、歷史學家、記者、法學家、大數據專家、姓名學家等各種領域的專家們一同出演,展開對名字的分析。

另外,《喊名會》由綜藝節目《金濟東的Talk To You-你不用擔心》導演李民洙(音)執導,計劃於10月首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=354572
在8月12日播出的MBC綜藝節目《世界各地的節目》(意譯)中,諧星李敬揆,朴明洙公開了往事。

節目中,朴明洙喝到一杯咖啡後講道:「23年前,我剛成為諧星時,某位姓李的前輩給我一萬塊錢,讓我去買杯咖啡過來。」間接言及前輩李敬揆。

李敬揆聽罷也承認道:「是啊,那個姓李的前輩就是我。」接著補充道:「當時,對朴明洙而言,我是大前輩,不可逾越的山,我說『餵,明洙啊』之前,朴明洙就會迅速跑到咖啡機面前買一杯咖啡。」朴明洙「憤憤不平」道:「當時,我一個月給李敬揆前輩買17萬左右的咖啡。」讓眾人爆笑不已。

另外,節目《世界各地的節目》於每週六晚間11時15分播出。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=354463
洪哲係梨泰院既書店

個神壇

佢張相好正

第一眼望唔到張相係佢嚟
梁生啲part 全skip
劉大神生日快樂
無挑3個items都好有諗頭
唔係齋打根本無野好睇
Curry兩兄弟都笑得幾開心
你見在石同明秀都冇乜特別要專登企出黎搞笑
呢集佢地做得應該算輕鬆
將重點放係嘉賓度 拿捏得好好
如果大叔佢地英文好似鐘國咁可以輕鬆同外國人溝通咁就perfect

大陸都有個綜藝叫做 來吧冠軍
唔知邊個抄邊個呢?.?

俊河d戲係幾好

睇佢做無限商社音樂劇開始覺得佢幾好戲
8月14日,JTBC方面表示,諧星金國鎮、盧弘喆、模特兒韓惠珍(音)將共同主持全新綜藝節目《請喊我的名字—喊名會》(以下簡稱《喊名會》 )。

《喊名會》將透過「名字」來​​觀察社會的側面,作為韓國首個同名同姓者的「社交生活俱樂部」,將裝載以相同名字生活的人們之間的歸屬感,同時也將展現時代的驟變與另一種生活的側面。屆時,金國鎮、盧弘喆、韓惠珍將作為MC,與同名同姓的出演者們之間展開積極溝通。此外,節目組還將邀請社會學家、統計學家、歷史學家、記者、法學家、大數據專家、姓名學家等各種領域的專家們一同出演,展開對名字的分析。

另外,《喊名會》由綜藝節目《金濟東的Talk To You-你不用擔心》導演李民洙(音)執導,計劃於10月首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=354572

韓國綜藝真係好多諗頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞