[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
淨係覺得佢四個好辛苦 要撐起個節目
加油
不過我都好耐冇睇
無限在石教

到處都係信徒

老爺今日話自己對家族好好個陣笑死我

諗起佢調左間細屋俾佢父母住
7月22日晚間,諧星朴明洙亮相KBS 2TV綜藝節目《柳熙烈的寫生簿》,為觀眾送去歡笑。

節目中,主持人柳熙烈言及朴明洙在MBC綜藝節目《無限挑戰》中的表現,說道:「不是剛去參軍了嗎?你很搞笑,我看得很有趣。」對此,朴明洙表示:「我盡力了,只是我的集中力不夠,年紀大,體力差,拍軍隊生活時容易疲憊。」

接著,柳熙烈表示:「《無限挑戰》的金泰浩PD給我發信息說,因為很多人這些天一直稱讚你,導致你現在很興奮。」對此,朴明洙說道:「沒有的事。」讓現場觀眾發出爆笑。

隨後,柳熙烈笑嘻嘻地對朴明洙講道:「現在看你臉,我都想笑。」朴明洙聽罷「反擊」道:「那請你也用鏡子看下自己。」再次讓觀眾捧腹不已。

另外,節目《柳熙烈的寫生簿》於每週六晚間12時播出。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=349562

btw其實好想睇佢地當完兵之後見到金泰浩個反應 應該想撕開佢
其實之前defconn半固定個陣因為佢太活躍太高調,都曾經對佢好反感。後來諗返起自己真係睇得唔透徹。係無挑出演嘅gag man都好需要自己嘅定位,有別於其他人嘅定位。無論係博好感嘅定位又好,冇咁博好感嘅定位都好,最重要係有自己嘅賣點同有鏡頭。梁完全做到呢點,以作為一個gag man,我都幾欣賞佢,覺得佢真係幫到無挑。
btw其實好想睇佢地當完兵之後見到金泰浩個反應 應該想撕開佢

隨後,柳熙烈笑嘻嘻地對朴明洙講道:「現在看你臉,我都想笑。」朴明洙聽罷「反擊」道:「那請你也用鏡子看下自己。」再次讓觀眾捧腹不已。

咁串

咁串

其實入軍營前佢地都講得好清楚
本身個節目係7人框架
而家得返5個人, 其實梁世亨已經幫到好多
對比紙牌人, 其實佢出到既份量真係多好多
在石都話佢本身係gag man 個邊已經係老手級人馬, 出左道好多年
其實入軍營前佢地都講得好清楚
本身個節目係7人框架
而家得返5個人, 其實梁世亨已經幫到好多
對比紙牌人, 其實佢出到既份量真係多好多
在石都話佢本身係gag man 個邊已經係老手級人馬, 出左道好多年

淨係跳舞特輯都睇得出佢訓練有素 得佢同孝利夾到
熊寶寶笑!
再擺多段無挑隱藏片先
明秀12歲俊河賭輸左之後比亨敦一巴煎落去嘅片,haha揸機,出街嘅片只有"啪"一聲

https://youtu.be/aIC2VX7ESyU
有冇明秀個造型師個ig

覺得佢好似唔想入鏡咁,同好似無講過野咁
想問其實係咪請唔到美斯先請居里?
有冇明秀個造型師個ig

覺得佢好似唔想入鏡咁,同好似無講過野咁

黑面神咁

經理人,造型師同藝人同type
想問其實係咪請唔到美斯先請居里?

呢d好多時都係睇咩人去韓國啦
7月26日,蓋洛普韓國發布了7月份韓國人最喜歡的電視節目調查結果,MBC綜藝節目《無限挑戰》連續第4個月位居榜首。

從2013年開始,蓋洛普韓國每個月都會針對韓國人最喜歡的電視節目進行調查。 7月18日至20日,蓋洛普韓國針對1012名19歲以上韓國觀眾進行了調查。調查結果顯示,MBC綜藝節目《無限挑戰》以9.2%的支持率位居榜首。

《無限挑戰》曾經創下連續27個月都排名第一的紀錄,因節目進行重新整備停播了7個週,使得前幾個月排名下降,4月開始重回榜首。最近,金秀賢、李孝利等重量級嘉賓連續造訪節目,加上「真正的男人」特輯收視上升,使得節目得以坐穩頭把交椅。

此外,進入前10名的依次還有JTBC節目《舌戰》(6.7%)、tvN綜藝節目《懂也沒用的神秘雜學詞典》(6.6%)、JTBC綜藝節目《認識的哥哥》(3.4% )、tvN綜藝節目《新西遊記》(3.1%)、MBN節目《我是自然人》(2.9%)、KBS 2TV週末劇《爸爸好奇怪》(2.6%)、SBS綜藝節目《我家的熊孩子》 (2.4%)、KBS 1TV日日劇《無窮花開了》(2.4%)、JTBC綜藝節目《孝利家民宿》(2.2%)、KBS 2TV日日劇《沒有名字的女人》(2.2%)。

另外,tvN週末劇《秘密森林》、KBS 2TV綜藝節目《兩天一夜》、SBS《想知道真相》、JTBC金土劇《有品位的她》、JTBC綜藝節目《請給一頓飯Show》、 SBS綜藝節目《叢林的法則》、KBS 2TV綜藝節目《超人回來了》、MBC水木劇《君主-假面的主人》等進入前20名。 (責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=350457
@劉在石吧_yoojaeseokBar

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞