[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
必勝yes i can!!

最慘係其餘5個要忍笑
佢講完呢句, 之後哈哈果個shot 我真係大笑左出黎
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

似佢地講既殭屍先生林正英

又幾似喎

堅似
其實裴正南雖然點都比唔上享敦同盧洪哲果D 舊人
但點都好過光熙啦.....而且個感覺比起梁世body 討好

睇到佢寫信比婆婆覺得佢好慘
之後梁世亨今集聽歌聽到喊 又係咁幫成員執正啲衫 手尾 搞到我對佢地兩個印象無咁差

係慘到抽筋
好似自細無見過父母?然後跟婆婆大?
之後免役原因係因為腰傷
(係工廠整傷仲要無錢睇醫生...)

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

又幾似喎

堅似

之後梁世亨今集聽歌聽到喊 又係咁幫成員執正啲衫 手尾 搞到我對佢地兩個印象無咁差

係慘到抽筋
之後免役原因係因為腰傷

今集梁世亨洗白洗得幾成功
我自己覺得

裴正南好似689

又幾似喎

堅似

係慘到抽筋
之後免役原因係因為腰傷

我自己覺得

但我覺得好撚假

又幾似喎

堅似

係慘到抽筋
之後免役原因係因為腰傷

我自己覺得

但我覺得好撚假

我指梁生 裴生係幾慘
Yes I can
《Single Wife》成正規節目 朴明洙夫妻加盟

今日(7月13日),SBS相關人員表示綜藝節目《Single Wife》已成正規節目,諧星朴明洙和韓秀敏夫妻檔將加盟參與節目錄製。

節目組表示,除了試播節目期間出演的南熙碩李景敏、金昌烈張彩姬 、徐鉉哲鄭在恩和李天熙全惠璡 夫妻檔之外,朴明洙和韓秀敏夫妻檔亦將加盟,共將有五對明星夫妻檔出演。朴明洙夫妻將於今日進行首次的節目錄製。

此外,綜藝節目《Single Wife》是一檔為了婚後忙碌於家事和育兒的妻子們指定「妻子日」,為妻子送上假期的節目。先前的三集試播節目為觀眾帶來了許多感動與歡笑,備受觀眾好評。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=347340

今日(7月13日),SBS相關人員表示綜藝節目《Single Wife》已成正規節目,諧星朴明洙和韓秀敏夫妻檔將加盟參與節目錄製。

節目組表示,除了試播節目期間出演的南熙碩李景敏、金昌烈張彩姬 、徐鉉哲鄭在恩和李天熙全惠璡 夫妻檔之外,朴明洙和韓秀敏夫妻檔亦將加盟,共將有五對明星夫妻檔出演。朴明洙夫妻將於今日進行首次的節目錄製。

此外,綜藝節目《Single Wife》是一檔為了婚後忙碌於家事和育兒的妻子們指定「妻子日」,為妻子送上假期的節目。先前的三集試播節目為觀眾帶來了許多感動與歡笑,備受觀眾好評。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=347340

終於

終於

Yes I can

老爹mvp

又幾似喎

堅似

係慘到抽筋
之後免役原因係因為腰傷

我自己覺得

但我覺得好撚假

我指梁生 裴生係幾慘

裴生係慘,但唔適合無挑都係真...
唔會黑佢,但都仍然覺得佢係咁多個後加入既人以黎,最唔適合既一個
我一樣會比時間佢,但如果佢之後仲係咁,真係好難接受喎
其實之前俊河個fd,個個多啦a夢迷,真心膠仲好笑
我資歷唔深, 只可以講下近幾年果D
其實近年d 題材好有發揮空間, 要笑既有, 要喊既都有, 要反省既都有
但硬係d 人.....爭緊d
講癲點夠盧洪哲黎

btw, 今年又話幫俊河贏大賞但好似半年都未有咩代表性既故事
反而朴明秀一個真正的男人就爆左出黎
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要
幫左幾個大哥分擔左好多節目壓力

我唔知點解d人憎佢
即食 分擔到分量 又唔撞角色 我覺得好洗好用
d人成日屌佢 比我感覺係= 冇追開既人屌老爹一樣
我資歷唔深, 只可以講下近幾年果D
其實近年d 題材好有發揮空間, 要笑既有, 要喊既都有, 要反省既都有
但硬係d 人.....爭緊d
講癲點夠盧洪哲黎

btw, 今年又話幫俊河贏大賞但好似半年都未有咩代表性既故事
反而朴明秀一個真正的男人就爆左出黎

佢地自己都講 點谷都唔成氣候所以就半放棄左

平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

我估好多係super7時代入坑 有種好深既感情 所以無論咩人加入都會覺得爭啲爭啲既感覺 其實梁生我相信私底下係好尊重呢班前輩 只不過係為左節目效果先咁 雖然有時有啲位係過火左
教官都頂唔順明秀
平心而論
前面幾個走左之後
梁生既加入其實好重要

我唔知點解d人憎佢

我估好多係super7時代入坑 有種好深既感情 所以無論咩人加入都會覺得爭啲爭啲既感覺 其實梁生我相信私底下係好尊重呢班前輩 只不過係為左節目效果先咁 雖然有時有啲位係過火左

冇錯
係同rm一樣
fans睇耐左就對新人抗拒
我都好想洪哲返黎
但呢家已經冇可能
世亨又幫左一段時間
點解唔可以接受下佢

而家rm post都接受晒兩個新人

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

我笑到抖唔到氣
不斷loop個鏡頭
明秀想反抗又唔敢個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞