[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike

大叔們真係搵命博
第一次見到大神面都青哂流哂眼水鼻水
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

有無人對正南一啲都唔反感,對梁好反感

me 雖然正南冇咩表現 但份人完全唔反感

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
但今次見到佢為左haha幫佢個度 覺得佢性格唔錯
但粱真係一直好反感 因為佢既性格
好似之前YOLO特輯
大叔佢地個個都為自己買野 得佢一個用節目錢係咁請客請客 認晒威咁 覺得佢性格完全唔啱無挑

屌, 好認同, 仲要下下都係留返10蚊比劉在石, 真係嬲到震

雖然我都唔鍾意佢 但呢樣都可以罵佢
個玩法係咁 有時唔好盲反得咁on9好喎

咪係 又唔見話大叔買自己野自私 真係為反而反
在石咪又係留返十幾二十haha 又唔見你嬲

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
好似之前YOLO特輯
大叔佢地個個都為自己買野 得佢一個用節目錢係咁請客請客 認晒威咁 覺得佢性格完全唔啱無挑

屌, 好認同, 仲要下下都係留返10蚊比劉在石, 真係嬲到震

其實個集要講既點都應該唔係佢用剩10幾20
始終係個玩法
但係佢對後輩既態度....當正自己大佬咁就有啲誇張
完完全全反襯到劉在石係幾咁好既人

其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
好似之前YOLO特輯

我都係想劉在石有錢做d自己enjoy既野 sorry

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
好似之前YOLO特輯

其實個集要講既點都應該唔係佢用剩10幾20
始終係個玩法
但係佢對後輩既態度....當正自己大佬咁就有啲誇張
完完全全反襯到劉在石係幾咁好既人

係唔like佢認叻
新人留名,不過睇左無挑好多年
https://youtu.be/qmE3U7aWw20比大家笑下先

Minzy整條象鼻底褲 話有助加強男性同外父既自信心
笑死我
https://youtu.be/qmE3U7aWw20比大家笑下先

點解d粗口直出

係囉 第一次睇
yes i can
老爹星期六上sketchbook玩edm
睇完上集真係好心UP
好地地拍個綜藝點解要拍到咁辛苦
有樣野想問下
TOP食大麻咁依家喺韓國洗唔洗反省 :0)
係咪唔公平到無挑下哂車但佢仲乜㭍事都無
唔知今年有冇歌謠祭呢
有樣野想問下

Top都無節目,點下車
最多反省一兩年

點解d粗口直出

係囉 第一次睇

電視唔播得,應該喺網上版
有樣野想問下

Top都無節目,點下車
最多反省一兩年

偶像靠班fans搵食,fans原諒佢就得
gag man/綜藝人靠觀眾搵食,觀眾層面廣,好難原諒
btw反正依個世界無公平存在
有錯請屌

點解d粗口直出

係囉 第一次睇

電視唔播得,應該喺網上版

title寫係無編輯版
可能係內部staff流出啦
老爹星期六上sketchbook玩edm

有樣野想問下

Top都無節目,點下車
最多反省一兩年

偶像靠班fans搵食,fans原諒佢就得
gag man/綜藝人靠觀眾搵食,觀眾層面廣,好難原諒
btw反正依個世界無公平存在
有錯請屌

正解
睇完上集真係好心UP
好地地拍個綜藝點解要拍到咁辛苦

韓國拍綜藝真係好辛苦
食大麻同醉駕比 真係小巫見大巫
@HA-ven愛河-河東勳中文首站
今天下午參加了韓國第一屆「配民 炸雞-品酒師資格考試」的Haha

想問下今晚會唔會有網有中字 好想快啲睇
想問下今晚會唔會有網有中字 好想快啲睇

Viu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞