[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
NBA球星Stephen Curry以嘉賓身份參與錄製無限挑戰

Stephen Curry 在下周將會和無限挑戰的成員們見面。

根據業界表示,金州勇士隊Stephen Curry在7月26-28在韓國有籃球活動的行程,而在海 外行程其中,他將會和他的親兄弟,也是NBA籃球選手Seth Curry一起參與無限挑戰的錄製。

過去無限挑戰有和許多國際運動選手合作,包含 2005 網球女將 Maria Sharapova,2006 MMA 拳擊手 Fedor Emelianenko,2007 足球選手Thierry Henry。

成日都請到運動明星

curry
生化房睇到我自己都好心up

岩岩睇到呢PART 班後生仔都

大叔們真係搵命博
第一次見到大神面都青哂流哂眼水鼻水
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

有無人對正南一啲都唔反感,對梁好反感

me 雖然正南冇咩表現 但份人完全唔反感

same

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

個下戰友愛真係眼濕濕 正南個下照顧大哥先真係 其實老爹唔係聽唔到可以戴返個指令應該撐到既
其實睇完我好想試下

same

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

same

對正南本人唔反感

但固定有保留

梁生....不了

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

same

睇見佢就諗起689,有d反感

擺明似林正英
似乜鬼689....

其實睇完我好想試下

same

擺明似林正英
似乜鬼689....

我覺得佢好似rb 個阿正
NBA球星Stephen Curry以嘉賓身份參與錄製無限挑戰

Stephen Curry 在下周將會和無限挑戰的成員們見面。

根據業界表示,金州勇士隊Stephen Curry在7月26-28在韓國有籃球活動的行程,而在海 外行程其中,他將會和他的親兄弟,也是NBA籃球選手Seth Curry一起參與無限挑戰的錄製。

過去無限挑戰有和許多國際運動選手合作,包含 2005 網球女將 Maria Sharapova,2006 MMA 拳擊手 Fedor Emelianenko,2007 足球選手Thierry Henry。

成日都請到運動明星

其實個陣朴智星應該係去無挑架...
咁岩停播比rm冷手汁左

其實睇完我好想試下

same

擺明似林正英
似乜鬼689....

我覺得佢好似rb 個阿正

堂眉
其實生化房 一除除淨器就閉氣 裝返先吸返氣得唔得?
搞到我都想體驗下

好似唔淨只吸 佢經個管入個罩接觸到皮膚已經賴野

但係佢地隻手都無保護喎 大神出返黎個樣好似老左十年咁

大神個樣出返黎特別殘 梁世亨都冇變過

條油最遲先除

同埋梁好快帶返好個過濾
幾集都好似幫梁整對翼個下 反而由無感變反感
我都係第一次見大神咁殘

係 真係第一次覺得梁咁撚可憎

都唔明點解最遲除
好反感

留心睇既話會見到佢扭錯方向
越扭越實之後用眼神問教官點解扭唔到
教官幫佢逆時針扭左少少
佢都即刻好快咁扭左出黎
係果個環境唔夠冷靜其實好正常
所以又唔可以怪佢
如果因為一個人既失誤累到全部人就責怪佢
就無佢地一路講既戰友愛

但係佢地隻手都無保護喎 大神出返黎個樣好似老左十年咁

大神個樣出返黎特別殘 梁世亨都冇變過

條油最遲先除

同埋梁好快帶返好個過濾
幾集都好似幫梁整對翼個下 反而由無感變反感
我都係第一次見大神咁殘

係 真係第一次覺得梁咁撚可憎

都唔明點解最遲除
好反感

留心睇既話會見到佢扭錯方向
越扭越實之後用眼神問教官點解扭唔到
教官幫佢逆時針扭左少少
佢都即刻好快咁扭左出黎
係果個環境唔夠冷靜其實好正常
所以又唔可以怪佢
如果因為一個人既失誤累到全部人就責怪佢
就無佢地一路講既戰友愛

好同意你講法,戰友愛呢家野唔係咁易明,梁生佢扭錯我估佢自己怪自己多過其他人怪佢,有大叔們在就有愛,唔會玩小圈子野
《無挑》拍夏日慶典 節目組:非歌謠祭

7月20日,MBC綜藝節目《無限挑戰》在首爾汝矣島進行節目錄製,吸引大眾關注。

拍攝場景上寫有「無挑Summer Festival」的字樣,引起觀眾好奇是否為《無限挑戰》每兩年固定舉行的「無挑歌謠祭」的其中一環。對此,節目組相關人員回應表示:「為迎接夏日,今日拍攝的『無挑Summer Festival』將裝載成員們享受夏季慶典的面貌,但拍攝內容並非和歌謠祭相關的内容。」

此外,MBC綜藝節目《無限挑戰》於每週六晚間6時25分播出,「無挑Summer Festival」特輯播出日期尚未確定。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=349203
如果掛住洪哲,可以去睇begin again.

e03 同 e04 都有佢啲狂氣同笑聲。

and 好舒服既音樂。
有無人有睇最近孝利上個集happy together
大神對住孝利手指心心飛吻個下 笑容真係勁可愛
有無人有睇最近孝利上個集happy together
大神對住孝利手指心心飛吻個下 笑容真係勁可愛

想搵下呢幕既高清gif圖save黎無限loop 最衰自己唔識整
《無挑》拍夏日慶典 節目組:非歌謠祭

7月20日,MBC綜藝節目《無限挑戰》在首爾汝矣島進行節目錄製,吸引大眾關注。

拍攝場景上寫有「無挑Summer Festival」的字樣,引起觀眾好奇是否為《無限挑戰》每兩年固定舉行的「無挑歌謠祭」的其中一環。對此,節目組相關人員回應表示:「為迎接夏日,今日拍攝的『無挑Summer Festival』將裝載成員們享受夏季慶典的面貌,但拍攝內容並非和歌謠祭相關的内容。」

此外,MBC綜藝節目《無限挑戰》於每週六晚間6時25分播出,「無挑Summer Festival」特輯播出日期尚未確定。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=349203

今年仲有無歌謠祭
如果掛住洪哲,可以去睇begin again.

e03 同 e04 都有佢啲狂氣同笑聲。

and 好舒服既音樂。

高汁

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
但今次見到佢為左haha幫佢個度 覺得佢性格唔錯
但粱真係一直好反感 因為佢既性格
好似之前YOLO特輯
大叔佢地個個都為自己買野 得佢一個用節目錢係咁請客請客 認晒威咁 覺得佢性格完全唔啱無挑

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

大叔們真係搵命博
企都企唔穩

其實睇完我好想試下

上次寫信好慘

本身對佢無乜好感
但今次見到佢為左haha幫佢個度 覺得佢性格唔錯
但粱真係一直好反感 因為佢既性格
好似之前YOLO特輯
大叔佢地個個都為自己買野 得佢一個用節目錢係咁請客請客 認晒威咁 覺得佢性格完全唔啱無挑

屌, 好認同, 仲要下下都係留返10蚊比劉在石, 真係嬲到震
新人留名,不過睇左無挑好多年
https://youtu.be/qmE3U7aWw20比大家笑下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞