[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
其實如果唔係個新主持人選咁差 我諗大部分人都仲會睇既

雖然梁生韓國人好鐘意

想睇洪哲Dony唯有睇其他節目啦
回不去從前了
F1
裴正男同光熙有咩分別呢?唔好啦

仲衰撚過光熙

光熙好好多喎我覺得
追擊戰夠搏
平時都見到佢好有心做
好sad
惟有搵返以前嘅集數嚟睇
慢慢睇夠睇好一排嘅
唉,真係冇得返轉頭
梁生光熙都仲接受到
呢條友真係頂唔順喎
大佬我睇果個仲辛苦過佢做
已經兩星期冇睇,好似冇左動力咁
放棄無挑

開個新節目俾佢地7個再做仲好
最近已經冇睇無挑

裴正男同光熙有咩分別呢?唔好啦

仲衰撚過光熙

光熙好好多喎我覺得
追擊戰夠搏
平時都見到佢好有心做

佢係努力

不過唔適合囉
最近重睇six man特輯
做咩唔係果到揀返個黎做
放棄無挑了 一直以來睇 5/6人無挑都係為左等 盧f1,吉兒,亨敦回歸,但金泰浩已表明f1,敦兒唔會返黎,我都冇任何藉口繼續睇無挑 雖然仲有4位正式成員留係無挑,但無可否認,無挑已不再無挑了

各位巴打要好好珍惜仲有無挑睇嘅時間

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

下 無挑一開始都唔係super 7啦
唔睇就唔睇啦 唔好講冠冕堂皇嘅理由

但SUPER 7係無挑最輝煌、最高峰既時候嘛

依家阿貓阿狗都可以上黎做半固定....長期嘉賓

搞到成個質感差哂

做長期project真係好難睇囉

依個咩畫面

放棄無挑了 一直以來睇 5/6人無挑都係為左等 盧f1,吉兒,亨敦回歸,但金泰浩已表明f1,敦兒唔會返黎,我都冇任何藉口繼續睇無挑 雖然仲有4位正式成員留係無挑,但無可否認,無挑已不再無挑了

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

無論邊個做成員我都會永遠支持無挑 每星期準時睇
我們,一起走過
雖然睇完段新聞係好失望,但睇左無挑差唔多十年已經變成習慣
直到mbc決定斬為止都會每星期六晚繼續支持

另外唔明斐正南有咩咁難接受
你睇番之前兩個岩岩入果陣都其實大把人插
光熙把聲煩,梁生串77,甚至阿吉係擺好既飯台上放筷子
睇節目為左笑姐,我地又唔係泡菜網民乜都屌番餐
我覺得佢未放得低演員果份負擔姐,黎緊越夾越放應該會好番d
同埋睇佢個老顏都夠搞笑啦,叫haha做哥

正男賣點應該係愈認真做一件事愈好笑,之前未來綜藝變左黑道大哥 個人覺得
個人覺得盧洪哲係一個懦夫, 無錯, 佢翻到無挑一定被人插, 做咩都會被人放大, 但咁又點呢? 你係無挑出身就好明白無挑一向都俾人放大

盧生成日用怕傷害無挑做藉口, 唔通金pd, 劉在石等人無諗過會點? 講咁多野都係自己唔敢面對, 但問題, 隻鑊你有份搞出來, 點解唔可以用勇氣去面對?

試過, 觀眾唔接受, 無辦法, 但自己又走去做其他節目好似想闖新天地出來? 你有無諗過無挑班人係幾想你翻去一齊同甘共苦呀

題外話, 吉應該想做翻個音樂人, 佢個專業係度, 無人可以講咩, 但我都想佢翻無挑

現在無挑我用無聊, 打感情牌玩落去, 但可以玩幾耐?我都替4個舊人辛苦, 新加入果幾個除左只係令無挑變做一個普通綜藝節目, 咁樣的無挑教我如何呢?

sorry, 講到一舊舊

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

搞到成個質感差哂

我想講你懷念唔係問題,但有冇諗過點解會無左七人?
咪就係吉同洪哲醉駕囉,仲有我唔無點解咁多人鬧光熙但捧吉,吉只係生係好時代,做左咁多年,佢既存在感都係咁,光熙起碼追擊戰做得唔錯,吉既優點又係咩?
講真你地咁鬧我都明,我自己都覺得無挑宜家呈現出一種疲態,但金泰浩講過好多次五人體制對於現有成員係好大負擔架,唔加人唔請嘉賓可以點?都係果句啦,一開始搞到要加人既咪就係因為吉同洪哲醉駕囉
最近成日見倒有人插金泰浩,真係替佢傷心....

永遠支持super 7

SAME 唔想做人了

搞到成個質感差哂

無挑今時今日咁嘅局面真係多謝super7
唔係吉同洪哲醉駕會搞到宜家咁?
先唔好講亨敦悶足n年先瘋狂存在感
就算super7先係高峰 低谷都係super7成員搞出黎

就係你哋班人係又話 唔係又話
入無挑郁啲就俾人話 吃力不討好
燙手山芋邊個肯接先...

我唔會質疑super7 (係我心目中經典係super6)
但係洪哲話左唔返 唔可能返到以前
而家super4咁辛苦都捱落黎
光熙追擊戰新風格新character hard carry釜山公開特輯同綜藝之神特輯
你要過主就過 唔需要講埋啲咩不再無挑
無挑靈魂係金泰浩
個人覺得盧洪哲係一個懦夫, 無錯, 佢翻到無挑一定被人插, 做咩都會被人放大, 但咁又點呢? 你係無挑出身就好明白無挑一向都俾人放大

盧生成日用怕傷害無挑做藉口, 唔通金pd, 劉在石等人無諗過會點? 講咁多野都係自己唔敢面對, 但問題, 隻鑊你有份搞出來, 點解唔可以用勇氣去面對?

試過, 觀眾唔接受, 無辦法, 但自己又走去做其他節目好似想闖新天地出來? 你有無諗過無挑班人係幾想你翻去一齊同甘共苦呀

題外話, 吉應該想做翻個音樂人, 佢個專業係度, 無人可以講咩, 但我都想佢翻無挑

現在無挑我用無聊, 打感情牌玩落去, 但可以玩幾耐?我都替4個舊人辛苦, 新加入果幾個除左只係令無挑變做一個普通綜藝節目, 咁樣的無挑教我如何呢?

sorry, 講到一舊舊

盧洪哲係咪懦夫我唔評論
但我認為一開始隻鑊係佢同吉搞出來,講真吉圤果陣根本就無咩大影響,最受創既係短時間內又有人犯相同既錯
但做無挑真係太辛苦同痛苦啦,佢唔想返我都明
我只係唔明點解大家對佢咁寬容但對留低同新入既咁苛刻
我想講最近唯一令我覺得好正既只有大賞計劃,其他的都....
個人感覺黎講 我真係唔鍾意梁生
成日係到笑其他人 又唔係真係好笑 又係到懶係野咁 之前hidden card個集見到啲gagman係咁叫佢個名 佢又好享受咁 雖然某程度上都係節目效果 但見到佢咁就覺得好反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞