[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
第一次見明秀咁乖咁可憐
突然俾年紀細過自己既人咁訓話應該幾唔開心

完全唔敢出聲 懵下懵下
個阿sir咁忍得笑
你地而家係邊度睇無挑
小漫dl唔到,第一版條link又無500集打後既集數

小漫有喎

很抱歉,您目前無法查看或下載這個檔案。

最近有太多使用者觀看或下載這個檔案,請稍後再嘗試存取檔案。如果您要存取的檔案特別龐大,或是已有眾多分享者,您可能需要等待 24 小時才能觀看或下載檔案。如果您在 24 小時後仍無法存取檔案,請與網域管理員聯絡。

等多1,2日就得
另外可以試下helloidol

你地而家係邊度睇無挑

小漫有喎

最近有太多使用者觀看或下載這個檔案,請稍後再嘗試存取檔案。如果您要存取的檔案特別龐大,或是已有眾多分享者,您可能需要等待 24 小時才能觀看或下載檔案。如果您在 24 小時後仍無法存取檔案,請與網域管理員聯絡。

等多1,2日就得

搞掂了,感謝
你地而家係邊度睇無挑

小漫有喎

等多1,2日就得

搞掂了,感謝

點解google咁on 9
你地而家係邊度睇無挑

小漫有喎

等多1,2日就得

搞掂了,感謝

點解google咁on 9

我諗Google唔想Google Drive變左做YouTube
話晒Google係YouTube上面主要收入來源都係廣告
YES I CAN
YES I CAN

而家見到呢幾隻字就想笑
YES I CAN

而家見到呢幾隻字就想笑

一諗起老爹個把漏漏地氣既聲講YES I CAN真係笑到標眼淚水
必勝yes i can!!

最慘係其餘5個要忍笑
佢講完呢句, 之後哈哈果個shot 我真係大笑左出黎
笑到標眼淚

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

正常人都難忍 由哥6名果度去到yes I can真係笑到癲 難得個教官忍到仲keep住黑面,但又表演到關心老爹果種心思,真係不得了
今集俊河鏡頭少到 太忍得笑

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689
YES I CAN

而家見到呢幾隻字就想笑

一諗起老爹個把漏漏地氣既聲講YES I CAN真係笑到標眼淚水

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

似佢地講既殭屍先生林正英

可能就係因為佢笑得少所以教官知佢認真
我本身以為係在石拎優秀隊員

可能就係因為佢笑得少所以教官知佢認真
我本身以為係在石拎優秀隊員

佢叫口號叫到聲都沙埋就知道佢其實真係好認真

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

又幾似喎
個阿sir好忍到笑
Yes I can 真係睇10次都笑死
Yes I can 真係睇10次都笑死

經典
明秀唔出聲 淨係睇佢轉身個步姿都笑死

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

又幾似喎

堅似
其實裴正南雖然點都比唔上享敦同盧洪哲果D 舊人
但點都好過光熙啦.....而且個感覺比起梁世body 討好
呢個星期有啲事遲左睇新一集,睇點名果度差啲笑到拍爛張枱,我係呀SIR一定跪左响度...明秀哥你咪玩啦,擺明想加出鏡同拉布呀....個黑熊真係勁,咁都忍到笑...

我好懷疑林正英係因為有呢集先揾佢幫手做無挑...但我感覺佢都未必會幫好耐,感覺個格唔多似會耐,但係就嚟又到納涼時節...一講起納涼 ...已經流晒口水...
咁應該未必會轉人住...但 林正英 發揮所長先!

最慘係其餘5個要忍笑
笑到標眼淚

裴正南原全忍唔到笑

裴正南好似689

又幾似喎

堅似
其實裴正南雖然點都比唔上享敦同盧洪哲果D 舊人
但點都好過光熙啦.....而且個感覺比起梁世body 討好

睇到佢寫信比婆婆覺得佢好慘
之後梁世亨今集聽歌聽到喊 又係咁幫成員執正啲衫 手尾 搞到我對佢地兩個印象無咁差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞