[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(6) 懷念七人無挑

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
好期待curry
haha應該可以做主角喇

應該好多笑位 但睇親外國明星客串好驚會有尷尬氣氛
【xportsnews獨家】[鄭亨敦將擔任MBC新綜藝MC] 16日,據相關人士透露,#鄭亨敦#將擔任MBC新試播綜藝<Pilot>MC,該綜藝是以重演犯罪現場為主題的節目,最近已經完成錄製,節目將於7月中旬播出.這也是鄭亨敦從<無限挑戰>下車後,時隔1年零8個月回歸MBC綜藝.期待~ ​​​​
【xportsnews獨家】[鄭亨敦將擔任MBC新綜藝MC] 16日,據相關人士透露,#鄭亨敦#將擔任MBC新試播綜藝<Pilot>MC,該綜藝是以重演犯罪現場為主題的節目,最近已經完成錄製,節目將於7月中旬播出.這也是鄭亨敦從<無限挑戰>下車後,時隔1年零8個月回歸MBC綜藝.期待~ ​​​​

新試播綜藝
成日搵佢地做白老鼠咁
又係時候等中字
裴正南可能變固定...
裴正南可能變固定...

係時候退坑了
裴正南可能變固定...

唔係掛
裴正南可能變固定...

唔好加外人啦再 一係佢換走梁生就唔錯

裴正南因為近排紅先出演啫

自從走左兩大原祖之後好少長期PROJECT
希望上期個木筏搞得成

木筏都唔係長期啦
裴正南可能變固定...

我都覺得佢個feel唔似會變固定
但間唔中幫吓手其實真係幫到大叔好多
就算唔出聲都多個人俾佢哋笑吓
[size=1][/s[pink]李孝利好好笑
睇返國民兄妹重逢好正
明秀淆底樣好好笑 仲要拖手[

下集金秀賢 /pink]ize=1]
李孝利好好笑
睇返國民兄妹重逢好正
明秀淆底樣好好笑 仲要拖手[

下集金秀賢

sosad failed
今年咁耐都未有歌謠祭消息嘅??

2.6
裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor
湯丸巴 我想down瘋狂空間王
裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor

個個咩藝能研究所根本就係Sixman 2
估唔到裴正男83年 同利特同年
估唔到裴正男83年 同利特同年

唔係掛

同埋希徹.....
裴正南可能變固定...

但下集都仲有佢wor

個個咩藝能研究所根本就係Sixman 2

唔好加咁多妾身不明既成員

梁生都未正式公布係成員

佢有冇黑歷史??
之前徐章勳都出左好多集
都係驚佢變固定,後來都無啦

綜藝真係好講夾唔夾
以前係無挑rm睇巨人好唔順眼
而家睇認哥覺得巨人好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞