Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
經常,一埋miss 3 球都試過,應該同 bug 有關
未22.3之前隻game係FM22測試版
出22.3之後隻game係FM23測試版
無限loop
Bug係永遠下集先fix然後又有新bug
肯同代fix要偷笑
好似玩llm 升班u23無比賽打
同亞冠外援呢兩味問題連續2代都唔改都夠膽死
最正係xx.3 嘅大bug 佢哋會大義懍然咁同你講今隻major update出哂啦等下年啦
唔關bug事
個 ai特登要你輸

我個SAVE年青人呢隊波真係好撚神年年分入死亡組, 年年都殺一隊豪門

不過阿狗最新呢季聯賽15場2勝5和(同西咸愛記一齊係降班區) 正話見到搵左施丹黎教唔知係咪咁贏左場上左尾2
賣人次次 賣個位球員第一次賣時,用高價賣係唔同意
但係再賣多次用低價賣又同意
隻game做到好肉酸

skip 左 21 年無玩,22年d bug 好似仲多過 20
玩法又簡單,打兩翼IF,個陣經已完成左一半
買PA高幼幼又易,年年 50 大 wonder kid 比埋你睇(雖然高排名唔一定係高 PA)
媒體問法單一得黎又白痴
球員對答要解決不滿黎黎去去都係果一兩種答法
對答佢就算出多幾多種 玩得耐都一定會變來來去去都係嗰d 依個問題係冇計架喎
唔用戰術 心態變謹慎
第一年玩 開左salford踢完冬窗
得5萬磅轉會好過癮
成日都係隊波成場禁住踢攻唔入
然後後防派膠輸12碼1-0完場
又係呢D理由, 代代都有同樣既野而代代都總有個原因輸波, 但永遠都話唔關龍門事囉
世冠盃次次6月中踢點搞
個個放哂假 一係去哂國家隊
用利玩到一月,沙拿同文尼即刻退出國家的隊,唔洗打非洲盃
知唔知點樣先可以免簽就黎完約嘅球員
或者有冇同個球員傾叫佢唔好續約等我季尾簽佢
得番半年約個陣季中轉會窗點球員㨂approach to sign就可以
曼聯玩到2025年有財團收購
有6億轉會資金
合約得返6個月就有得揀直接傾合約
有冇人知幾時有官方更新轉會?等左好耐了
英超轉英超好似唔得
仆你個臭街啲球員真係有被虐狂
諗住打控球型拖慢節奏就連輸3場
一轉打高壓迫搶就場場炒人456
車狗係咪變左窮撚球會
季季都係得40m budget
大家都係盡量用理性角度去分析姐雖然呢隻game有時好唔理性
有啲球員數值唔算好靚平均分又勁高

Grifo 打翼冇速度 用鈕有埋拉芬拿都唔出 要出佢 成日有助攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞